Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo riscă să nu mai fie programată în Liga 1, fanii sunt furioși: "Vor să ne retrogradeze direct"

 

 

Dinamo ar putea să nu mai joace meciurile restante din play-out, iar fanii sunt revoltați.


După conferința lui Răzvan Burleanu, PCH a emis un comunicat: "E posibil să fim victima unui război între FRF și LPF Au rămas 6 meciuri, ceea ce înseamnă 18 puncte puse în joc. Cu aceste puncte Dinamo poate ajunge până la 42 de puncte, egalând Viitorul.

Dinamo, prin vocea suporterilor, a cerut să i se dea ocazia să își câștige pe teren dreptul de a rămâne în Liga 1", se arată în postarea PCH.

Fanii lui Dinamo sunt furioși: "Toată lumea caută soluții pentru ca Dinamo să retogradeze direct "
Fanii lui Dinamo au comentat: "Dacă nu ne lasă să ne jucăm meciurile, atunci să facă sezonul viitor cu 16 echipe / Noi dacă scoatem 9 puncte din 6 meciuri, suntem salvați matematic... / Incredibil, ăștia mai au puțin și ne pun să jucăm 2 goluri sau 10 minute.


Toată lumea caută soluții pentru ca Dinamo să retogradeze direct / Acum nu ne-au mai programat nici pentru meciul de mâine", au fost câteva dintre reacțiile suporterilor.

Răzvan Burleanu: "Cluburile din play-out n-au fost de acord cu prelungirea sezonului după 5 august"
Răzvan Burleanu a vorbit despre situația lui Dinamo: "Cluburile din play-out n-au fost de acord cu prelungirea sezonului după 5 august. Șase cluburi din play-out ne-au trimis scrisori prin care spun că nu sunt de acord cu prelungirea sezonului.

Argumentul lor este că ar trebui să stea până când sunt recuperate meciurile pierdute. Al doilea argument ar fi că au jucători cărora pe expira acum contractele.

Doar LPF vă poate răspunde în cazul echipei Dinamo. Liga va trimite un punct de vedere astăzi sau mâine dimineață, iar noi îl vom publica drept o decizie în Comitetul Executiv," a declarat Răzvan Burleanu.sursa: digisport.ro


Comentarii