Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo riscă să nu mai fie programată în Liga 1, fanii sunt furioși: "Vor să ne retrogradeze direct"

 

 





Dinamo ar putea să nu mai joace meciurile restante din play-out, iar fanii sunt revoltați.


După conferința lui Răzvan Burleanu, PCH a emis un comunicat: "E posibil să fim victima unui război între FRF și LPF Au rămas 6 meciuri, ceea ce înseamnă 18 puncte puse în joc. Cu aceste puncte Dinamo poate ajunge până la 42 de puncte, egalând Viitorul.

Dinamo, prin vocea suporterilor, a cerut să i se dea ocazia să își câștige pe teren dreptul de a rămâne în Liga 1", se arată în postarea PCH.

Fanii lui Dinamo sunt furioși: "Toată lumea caută soluții pentru ca Dinamo să retogradeze direct "
Fanii lui Dinamo au comentat: "Dacă nu ne lasă să ne jucăm meciurile, atunci să facă sezonul viitor cu 16 echipe / Noi dacă scoatem 9 puncte din 6 meciuri, suntem salvați matematic... / Incredibil, ăștia mai au puțin și ne pun să jucăm 2 goluri sau 10 minute.


Toată lumea caută soluții pentru ca Dinamo să retogradeze direct / Acum nu ne-au mai programat nici pentru meciul de mâine", au fost câteva dintre reacțiile suporterilor.

Răzvan Burleanu: "Cluburile din play-out n-au fost de acord cu prelungirea sezonului după 5 august"
Răzvan Burleanu a vorbit despre situația lui Dinamo: "Cluburile din play-out n-au fost de acord cu prelungirea sezonului după 5 august. Șase cluburi din play-out ne-au trimis scrisori prin care spun că nu sunt de acord cu prelungirea sezonului.

Argumentul lor este că ar trebui să stea până când sunt recuperate meciurile pierdute. Al doilea argument ar fi că au jucători cărora pe expira acum contractele.

Doar LPF vă poate răspunde în cazul echipei Dinamo. Liga va trimite un punct de vedere astăzi sau mâine dimineață, iar noi îl vom publica drept o decizie în Comitetul Executiv," a declarat Răzvan Burleanu.



sursa: digisport.ro


Comentarii