Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo și scrutinul cooperatist-planul BDinamo și scrutinul cooperatist-planul B

CFR a luat campionatul, nu ?! Bănuiam demult că a lor a fi îl meritau, au cam dominat liga. Nu inteleg însă un lucru,  ce mână ia bătut atât de apăsat pe spate de au schimbat votul împotriva unei nedreptăți împotriva echipei Dinamo și au înclinat tasul  balanței către un  matineu dorit pare-se de mai toți colegii de galeră. 

Mitraliera Bratu le-a favorizat ceferiştilor cândva câștigarea unui campionat pe teren, iar acum era poate momentul să ne mulțumească cumva, dar nu, s-au răsucit pe platformă ca locomotiva în gară.

Situația de ansamblu și dezasamblată  în lumea aceasta a  fotbalului românesc e precum vorbește lumea despre Covid: "e ceva, dar nu e chiar așa, se exagerează, există niște interese în spate.."   

Nu am mai scris demult despre fotbal pentru că mi se pare că s-a transformat într-o mascaradă și dacă ar mai continua mult așa, fotbalul s -ar transforma într-un mit, în bătutul mingii pe maidan, între blocuri și pe izlaz. 

Problema e gravă. Eu sunt dinamovist și observ  că anul acesta echipa mea când calcă pe mal cineva are grijă să rupă brazda. Într-o probitate logică mărturisesc că din moment ce fotbalul a trebuit să se joace pe teren în finala Cupei României, anulând orice validitate a unui regulament, acum când  Dinamo nu ar trebui decât să își joace meciurile într-o competiție în care este înscrisă, schimbăm regulamentul din mers ??? 

Adică îmbracăte,  dezbracăte! Chiar dacă s-a apelat la un vot cu participarea celorlalte competitoare, aparent democratic, să nu uităm că vorbim despre Liga 1 din România, unde există echipe, sateliți cu mască și  fără mască, biserici și bisericuţe, grupuri de interese și conferințe de tip masonic în anticamerele agențiilor de pariuri, iar mingea capătă dimensiuni metafizice, hexagoanele ei  se transformă în pătrățele cu accente de zar și nu mai raspunde la talent, sau abilitate managerială, până și terenul se scurtează s-au se lungeşte, suspendările se suspendă, arbitrajul devine regie și în așa condiții nu știu cum se explică că  FCSB poate fi Steaua, dar Steaua nu poate fi FCSB... 

Nu cumva suntem martorii aceleași colectivizări, numai că am trecut de la Gheorghiu Dej la Ceauşescu, de la cupletul Dragomir-Sandu la Burleanu-Iorgulescu, via cui dă mai mult  ??? ! 

Campionatul românesc a trecut pe muștar și mici, dar fără bere,  s -a trecut de la pet la bet. După încă un cincinal pun rămăşag că cupletul FRF-LPF are în program lichidarea ultimelor branduri fotbalistice românești, altfel eu nu îmi explic ce au în cap. 

În ultimii ani, stadioanele nu sunt și nu au fost goale datorită Covidului sau a prea multor televiziuni,  sau a fotbalui de proastă calitate, ci de la prea puține echipe cu istorie, cu rivalități între suporteri și tradiții care vin cu respectul și calitatea  la pachet, dar și cu mai mulți bani care în mod automat te ridică, te dezvoltă.  

Însă când văd eu, tu, vedem noi, voi, că un for fotbalistic afiliat UEFA nu reacționează la  o așa emulație a suporterilor în a salva un club și ești indiferent, nepăsător, apatic,  nici măcar nu amintești  și cu fiece ocazie lovești în acest club nu e oare o  dovada clară care probează fără drept de apel cele menționate mai sus??? 

"În așa condiții nu ne rămân decât două variante:  Pe teren până la capăt sau la TAS până în pânzele alb roșii. DDB, Hai Dinamo!"
Articol scris de: Constantin Vlădeanu 
sursa foto: gsp.ro

Comentarii