Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo și scrutinul cooperatist-planul B



Dinamo și scrutinul cooperatist-planul B





CFR a luat campionatul, nu ?! Bănuiam demult că a lor a fi îl meritau, au cam dominat liga. Nu inteleg însă un lucru,  ce mână ia bătut atât de apăsat pe spate de au schimbat votul împotriva unei nedreptăți împotriva echipei Dinamo și au înclinat tasul  balanței către un  matineu dorit pare-se de mai toți colegii de galeră. 

Mitraliera Bratu le-a favorizat ceferiştilor cândva câștigarea unui campionat pe teren, iar acum era poate momentul să ne mulțumească cumva, dar nu, s-au răsucit pe platformă ca locomotiva în gară.

Situația de ansamblu și dezasamblată  în lumea aceasta a  fotbalului românesc e precum vorbește lumea despre Covid: "e ceva, dar nu e chiar așa, se exagerează, există niște interese în spate.."   

Nu am mai scris demult despre fotbal pentru că mi se pare că s-a transformat într-o mascaradă și dacă ar mai continua mult așa, fotbalul s -ar transforma într-un mit, în bătutul mingii pe maidan, între blocuri și pe izlaz. 

Problema e gravă. Eu sunt dinamovist și observ  că anul acesta echipa mea când calcă pe mal cineva are grijă să rupă brazda. Într-o probitate logică mărturisesc că din moment ce fotbalul a trebuit să se joace pe teren în finala Cupei României, anulând orice validitate a unui regulament, acum când  Dinamo nu ar trebui decât să își joace meciurile într-o competiție în care este înscrisă, schimbăm regulamentul din mers ??? 

Adică îmbracăte,  dezbracăte! Chiar dacă s-a apelat la un vot cu participarea celorlalte competitoare, aparent democratic, să nu uităm că vorbim despre Liga 1 din România, unde există echipe, sateliți cu mască și  fără mască, biserici și bisericuţe, grupuri de interese și conferințe de tip masonic în anticamerele agențiilor de pariuri, iar mingea capătă dimensiuni metafizice, hexagoanele ei  se transformă în pătrățele cu accente de zar și nu mai raspunde la talent, sau abilitate managerială, până și terenul se scurtează s-au se lungeşte, suspendările se suspendă, arbitrajul devine regie și în așa condiții nu știu cum se explică că  FCSB poate fi Steaua, dar Steaua nu poate fi FCSB... 

Nu cumva suntem martorii aceleași colectivizări, numai că am trecut de la Gheorghiu Dej la Ceauşescu, de la cupletul Dragomir-Sandu la Burleanu-Iorgulescu, via cui dă mai mult  ??? ! 

Campionatul românesc a trecut pe muștar și mici, dar fără bere,  s -a trecut de la pet la bet. După încă un cincinal pun rămăşag că cupletul FRF-LPF are în program lichidarea ultimelor branduri fotbalistice românești, altfel eu nu îmi explic ce au în cap. 

În ultimii ani, stadioanele nu sunt și nu au fost goale datorită Covidului sau a prea multor televiziuni,  sau a fotbalui de proastă calitate, ci de la prea puține echipe cu istorie, cu rivalități între suporteri și tradiții care vin cu respectul și calitatea  la pachet, dar și cu mai mulți bani care în mod automat te ridică, te dezvoltă.  

Însă când văd eu, tu, vedem noi, voi, că un for fotbalistic afiliat UEFA nu reacționează la  o așa emulație a suporterilor în a salva un club și ești indiferent, nepăsător, apatic,  nici măcar nu amintești  și cu fiece ocazie lovești în acest club nu e oare o  dovada clară care probează fără drept de apel cele menționate mai sus??? 

"În așa condiții nu ne rămân decât două variante:  Pe teren până la capăt sau la TAS până în pânzele alb roșii. DDB, Hai Dinamo!"




Articol scris de: Constantin Vlădeanu 
sursa foto: gsp.ro

Comentarii