Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Giani Kiriță îi avertizează pe fanii lui Dinamo, după salvarea de la retrogradare

 


Giani Kiriță îi avertizează pe fanii lui Dinamo, după salvarea de la retrogradare



Dinamo a avut un sezon extrem de greu, care se putea transforma într-unul de coșmar, iar Giani Kiriță îi avertizează pe fani că în „Ștefan cel Mare” ar putea să continue criza.



Fostul fundaș a fost dorit de fani la Dinamo, însă șansele ca Giani Kiriță să revină în „Groapă” sunt minime. Ajuns la 42 de ani, Kiriță a fost campion cu Dinamo în 2000 și 2002.



Giani Kiriță, avertisment pentru fanii lui Dinamo: „Situația poate fi la fel de dramatică!”

„Dinamo nu putea să retrogradeze, pentru că mai avea de jucat cinci meciuri pe teren, deci nu a fost un avantaj, sub nicio formă. Mai erau 15 puncte în joc și cred că puteau să câștige fără probleme încă 6 puncte. La ce probleme au fost în Liga 1, e bine că s-a terminat mai devreme.


Dacă nu vor fi investiții, situația va fi la fel de dramatică la Dinamo și în sezonul viitor, unul care se anunță foarte greu. În ceea ce mă privește, totul s-a oprit la stadiul de discuții, apropo de revenirea la Dinamo. Sunt cu sufletul alături de Dinamo, toți știți asta”, a spus Giani Kiriță, pentru ProSport.


Riccardo Piscitelli, Szabolcs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N’Diaye, Mattia Montini și Slavko Perovic sunt cei șapte jucători ale căror contracte cu Dinamo au expirat și nu vor mai continua în „Ștefan cel Mare”.

Dinamo a avut nu mai puțin de patru antrenori în sezonul recent încheiat. La început, pe banca lui Dinamo a fost Eugen Neagoe, apoi a venit Dușan Uhrin, cehul a fost înlocuit cu Adrian Mihalcea, iar Gigi Mulțescu a ajuns la jumătatea lunii iulie, reușind să scoată patru puncte din meciurile cu Voluntari (2-1) și Viitorul (1-1).


„Era păcat pentru Dinamo să ajungă în Liga 2. Mi-ar fi pus și mie probleme și mai mari. E mai bine așa, toată lumea e fericită”, a spus Ianis Zicu, antrenorul celor de la Farul.



sursa foto: telekomsport.ro 
sursa: prosport.ro


Comentarii