Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Răzvan Lucescu, apel către conducătorii fotbalului românesc: ”Nu retrogradați Dinamo la masa verde!”




Mircea Lucescu nu e surprins de plecarea lui Răzvan Lucescu de la ...



Federația Română de Fotbal a programat barajul de promovare / menținere în Liga 1 pe 9 și 12 august, decizie ce face ca Dinamo să nu își poată disputa cele șase meciuri rămase din acest sezon.


Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, membru în programul DDB, a făcut un apel către forurile conducătoare ale fotbalului românesc, cărora le solicită să permită lui Dinamo să-și joace șansa pe teren.

Răzvan Lucescu, apel către conducătorii din fotbalul românesc
”Pandemia nu poate fi controlată și nimeni nu e vinovat că s-a îmbolnăvit. Nu retrogradați Dinamo la masa verde!”, a transmis Răzvan Lucescu, pe Facebook.

Dinamo a ajuns în situația de a nu-și putea juca meciurile și, în același, șansele pentru salvarea de la retrogradare pe teren după ce au fost confirmate în club 21 de cazuri de COVID-19, ceea ce a dus la carantinarea întregii echipe.

Astfel, Dinamo a ajuns să aibă de disputat cinci partide restante, două cu Chindia, două cu Hermannstadt, una cu Sepsi și meciul cu Viitorul, din ultima etapă a play-out-ului, ce se va juca miercuri, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 1.

Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1, direct retrogradabil, cu 24 de puncte, șapte în spatele celor de la Sepsi, ocupanta primei poziții care asigură menținerea în prima ligă, formație ce a jucat cinci meciuri în plus față de echipa lui Gigi Mulțescu.



sursa foto: gsp.ro

Comentarii