Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Răzvan Lucescu, apel către conducătorii fotbalului românesc: ”Nu retrogradați Dinamo la masa verde!”
Mircea Lucescu nu e surprins de plecarea lui Răzvan Lucescu de la ...Federația Română de Fotbal a programat barajul de promovare / menținere în Liga 1 pe 9 și 12 august, decizie ce face ca Dinamo să nu își poată disputa cele șase meciuri rămase din acest sezon.


Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, membru în programul DDB, a făcut un apel către forurile conducătoare ale fotbalului românesc, cărora le solicită să permită lui Dinamo să-și joace șansa pe teren.

Răzvan Lucescu, apel către conducătorii din fotbalul românesc
”Pandemia nu poate fi controlată și nimeni nu e vinovat că s-a îmbolnăvit. Nu retrogradați Dinamo la masa verde!”, a transmis Răzvan Lucescu, pe Facebook.

Dinamo a ajuns în situația de a nu-și putea juca meciurile și, în același, șansele pentru salvarea de la retrogradare pe teren după ce au fost confirmate în club 21 de cazuri de COVID-19, ceea ce a dus la carantinarea întregii echipe.

Astfel, Dinamo a ajuns să aibă de disputat cinci partide restante, două cu Chindia, două cu Hermannstadt, una cu Sepsi și meciul cu Viitorul, din ultima etapă a play-out-ului, ce se va juca miercuri, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport 1.

Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1, direct retrogradabil, cu 24 de puncte, șapte în spatele celor de la Sepsi, ocupanta primei poziții care asigură menținerea în prima ligă, formație ce a jucat cinci meciuri în plus față de echipa lui Gigi Mulțescu.sursa foto: gsp.ro

Comentarii