Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Ilie Dumitrescu: ”Eu, Ilie, nu pot să o văd pe Dinamo acolo!”Ilie Dumitrescu: "”Eu, Ilie, nu pot să o văd pe Dinamo acolo!”


Ilie Dumitrescu a avut o reacție extrem de vehementă după ce a aflat că echipele din Liga 1 au votat un criteriu de departajare în playout în urma căruia Dinamo va retrograda.

”Este o mare nedreptate pentru Dinamo, e inadmisibil ca o echipă care are șansa sa acumuleze puncte să ajungă aici. Lăsați echipa să joace și vedem pe urmă!

E de vină Dinamo că anumiți jucători s-au îmbolnăvit, virusul acesta a fost la toată lumea și la doctori. Mi se pare absurd că retrogradază o echipă pe care ai ținut-o acasă!,” a declarat Ilie Dumitrescu la Fotbal Club.


Ilie Dumitrescu: ”Federația poate face dreptate” 
Ilie Dumitrescu crede că singura soluție este mărirea numărului de echipe din Liga 1.

”Federația poate face dreptate, să voteze 16 echipe iar ultima clasată să meargă la baraj, asta dacă LPF nu vor vota acest sistem.

Eu țin foarte mult ca Dinamo să rămână, eu, Ilie, nu pot să o văd pe Dinamo în zona aia,” a mai spus fostul mare internațional.sursa: digisport.ro

Comentarii

  1. Un mare jucător ,bravo lui ,respectele mele !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare caracter,dar si un sportiv adevarat.Multumesc DOMNULE DUMITRSCU ! P.S. Cine conduce fotbalul botosenean ??? un hot,dusman al dinamovistilor.RUSINE!! sa nu mai auzim de el.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu