Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Ilie Dumitrescu: ”Eu, Ilie, nu pot să o văd pe Dinamo acolo!”



Ilie Dumitrescu: "”Eu, Ilie, nu pot să o văd pe Dinamo acolo!”






Ilie Dumitrescu a avut o reacție extrem de vehementă după ce a aflat că echipele din Liga 1 au votat un criteriu de departajare în playout în urma căruia Dinamo va retrograda.

”Este o mare nedreptate pentru Dinamo, e inadmisibil ca o echipă care are șansa sa acumuleze puncte să ajungă aici. Lăsați echipa să joace și vedem pe urmă!

E de vină Dinamo că anumiți jucători s-au îmbolnăvit, virusul acesta a fost la toată lumea și la doctori. Mi se pare absurd că retrogradază o echipă pe care ai ținut-o acasă!,” a declarat Ilie Dumitrescu la Fotbal Club.


Ilie Dumitrescu: ”Federația poate face dreptate” 
Ilie Dumitrescu crede că singura soluție este mărirea numărului de echipe din Liga 1.

”Federația poate face dreptate, să voteze 16 echipe iar ultima clasată să meargă la baraj, asta dacă LPF nu vor vota acest sistem.

Eu țin foarte mult ca Dinamo să rămână, eu, Ilie, nu pot să o văd pe Dinamo în zona aia,” a mai spus fostul mare internațional.



sursa: digisport.ro

Comentarii

  1. Un mare jucător ,bravo lui ,respectele mele !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mare caracter,dar si un sportiv adevarat.Multumesc DOMNULE DUMITRSCU ! P.S. Cine conduce fotbalul botosenean ??? un hot,dusman al dinamovistilor.RUSINE!! sa nu mai auzim de el.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu