Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Se încearcă îndepărtarea lui Iuliu Mureșan din funcția de administrator special

 



Dinamo se afla într-o forma sportiva buna și spera într-un rezultat pozitiv astăzi cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Dinu Gheorghe n-a fost dat pe spate de derby-ul Rapid – Dinamo 

„Atmosfera a fost extraordinară, păcat de publicul care a venit, dar jocul a fost foarte modest – morții cu răniții! Dinamo a dat dovadă de multă atitudine, a fost parcă mai proaspătă, cu o echipă adunată. Stoican și-a arătat menirea, jucătorii au alergat ca dracii, n-au avut nicio reținere și au profitat de un Rapid plafonat, demoralizat. Va fi foarte greu, nu știu cum vor gestiona acest moment!", a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.


Dinamobilul, o nouă sursă de venit pentru clubul Dinamo: „Cel mai bine se vând tricourile cu Cătălin Hîldan”

Fanii au mai avut parte de o surpriză plăcută: Dinamobilul a revenit la meciurile alb-roșiilor, iar suporterii au o gamă largă de produse din care pot alege. Vestitul Dinamobil a revenit la meciurile lui Dinamo, iar suporterii își pot achiziționa produse cu Dinamo în zilele în care "câinii" joacă acasă. Suporterii pot sa-și achiziționeze fesuri, eșarfe, fulare și tricouri de suporter și cu legendele clubului.

La aproape o lună de la revenirea Dinamobilului, lucrurile se mișcă foarte bine și aflăm că urmează și alte surprize pentru fani: „Deocamdată suntem la stadion doar în zi de meci. Nu mergem în deplasare. Fanii o să aibă parte de niște surprize. Urmează să lansăm mai multe produse”, aflăm de la angajații clubului care se ocupă de magazinul mobil. Merge bine vânzarea. Ne bucurăm că am revenit. Avem și articole pentru fete și pentru copii: mănuși, perne, chiar și dulciuri, fursecuri” conform Fanatik 

Se încearcă îndepărtarea lui Iuliu Mureșan din funcția de administrator special


Șerdean a mers în Spania, acolo unde a negociat, în ultima lună, cu Pablo Cortacero și se pare că a reușit să ia acțiunile de la iberic, potrivit Playsport. Începând de azi, omul de afaceri din Ardeal va fi noul administrator al firmei Lotus. Acesta încearcă să convoace Adunarea Generală a Acționarilor pentru a-l îndepărta pe Iuliu Mureșan din funcția de administrator special. 

Fostul președinte de la Dinamo urmează să înregistreze la Registrul Comerțului modificarea de statut.

Omul de afaceri a negociat, timp de o lună și două săptămâni, în Spania, cu ibericul, iar înțelegerea între cei doi a fost simplă. Dacă Pablo Cortacero nu virează cinci miiloane de euro în conturile lui Dinamo până la finalul lunii februarie, acțiunile trec, de la 1 martie, pe numele lui Dorin Șerdean. 

Anunțu din partea PCH. „Acum, când toată lumea e atentă la ce se întâmplă dincolo de Nistru, băieții veseli încearcă o manevră la Dinamo” 

De luni de zile, personajul zoraliu din Alba Iulia caută să valorifice acțiunile deținute de ”spanioli”.

Urmează un moment important pentru ei. Se pregătește o tranzacție în care sunt implicați oameni care au încercat să lase impresia că vor binele clubului.

Momentul e la fel de important pentru noi, pentru că așa vom afla cine i-a inventat pe spanioli și i-a hrănit atâta timp”, a notat Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

Comentarii