Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dusan Uhrin: "Am vrut să fac ceva la Dinamo, să fac o echipă mai bună azi decât a fost ieri"














Dusan Uhrin (52 de ani), fostul antrenor de la Dinamo, susține că și-a dorit să creeze o echipă puternică la clubul din „Ștefan cel Mare”, însă nu putea face acest lucru de unul singur.


Tehnicianul ceh nu a găsit o explicație certă pentru lipsa de rezultate, însă este de părere că jucătorii nu știau care este adevărata situație de la Dinamo. Antrenorul susține că a plecat dezamăgit de la formația din capitală, dar totodată laudă suporterii pentru energia pe care o transmiteau.


„Am vrut să fac ceva la Dinamo, să fac o echipă mai bună azi decât a fost ieri. Dar nu poți de unul singur. Merge o perioadă, dar nu poți reuși. De aceea am plecat, nu din cauza lipsei banilor. Eu am pornit mereu de la ideea de a munci și a face performanță, apoi vin și banii. N-am pe cine să acuz și acum nu am acceptat să vorbesc pentru a acuza. E dificil de spus de ce n-am avut mai mult succes. Jucătorii au muncit cu mine, nu pot afirma că nu mi-au fost alături. Dar ei nu știau ce se întâmplă cu adevărat la club.


La fiecare trei zile situația se schimba, e greu să lucrezi într-o astfel de atmosferă, ceea ce este azi să nu mai fie valabil mâine, apoi să ajungi mâine la ideea de acum două zile. Da, simt dezamăgire după aventura mea la Dinamo. Eram fericit cu suporterii, ei îmi ofereau energie”, a declarat Dusan Uhrin, pentru gsp.ro.

Uhrin a stat doar șapte luni pe banca lui Dinamo, înainte să-și dea demisia. Succesorul său la echipa bucureșteană este Adrian Mihalcea (43 de ani).

„Nu este o perioadă bună pentru mine și pentru jucători, să ne cunoaștem. Mi-ar fi plăcut să intru într-un program normal, cu antrenamente și jocuri, ne-am fi apropiat și ne-am fi cunoscut mai bine.

Am încredere în fotbaliști. Am spus de multe ori că valoarea lotului este mult peste locul din clasament. Îmi doresc să începem fotbalul cât mai rapid și să nu avem nevoie să decidem niciun rezultat la masa verde. Principalul nostru obiectiv este Cupa României și vreau foarte mult să o câștigăm”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru TVR Sport.



sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii