Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






PCH i-a cerut lui Negoiță să-i aducă înapoi la Dinamo pe Mircea Rednic și Alexandru David







Alexandru David nu va mai fi președintele lui Dinamo. S-a hotărât să iasă definitiv din fotbal // FOTO: GSP


Adrian Mihalcea a preluat banca tehnică a lui Dinamo pe 12 martie după ce fostul antrenor, Dusan Uhrin, și-a dat demisia. Antrenorul de 43 de ani este varianta pe care finanțatorul Ionuț Negoiță și-a dorit-o, asta deși Peluza Cătălin Hîldan a cerut revenirea lui Mircea Rednic și a lui Alexandru David. Cei doi au refuzat însă și astfel Mihalcea a fost numit pe poziția de antrenor principal al ”câinilor”.


Conform surselor ProSport, imediat după ce Uhrin a plecat, ultrașii, care sunt și acționari ai clubului, au convocat o ședință de urgență cu managementul dinamovist, în frunte cu Ionuț Negoiță. Liderii galeriei i-au transmis finanțatorului ca doresc să fie aduși înapoi Mircea Rednic, pe banca tehnică, și Alexandru David, pe postul de președinte. Surprinzător, Negoiță le-a transmis suporterilor că nu are nimic împotrivă, dar că nu va vorbi el cu cei doi: ”Dacă asta este dorința voastră, eu nu am nimic împotrivă. Aveți numerele lor de telefon, sunați-i și discutați cu ei!”.

Fanii au fost însă refuzați de cei doi. Rednic le-a transmis că nu vrea să mai audă sub nicio formă de Ionuț Negoiță, iar Alexandru David i-a anunțat pe fani că nu își dorește să mai revină în fotbal, considerând că locul lui nu este în acest domeniu. Ultrașii au postat la vremea respectivă pe pagina oficială de facebook faptul că au fost refuzați de ”Puriu”, dar nu au vrut să îi dea numele: ”Propunerea boardului DDB pentru postul de antrenor a fost alta. Cel propus de noi a refuzat. Permiteţi-ne să nu dăm numele antrenorului. Avem motive întemeiate”, au scris atunci cei din Peluză.

Cu David au avut cele mai mari performanțe
Peluza Cătălin Hîldan a sperat că va reuși să îl readucă pe David la conducerea clubului pentru că acesta a fost cel care a propus prima oară cooptarea fanilor în acționariatul clubului. Mai mult, în mandatul său, Dinamo a avut cele mai mari performanțe sportive din era Negoiță începută în 2013. După ce David l-a adus pe banca tehnică pe Cosmin Contra, ”câinii” au jucat în ultima etapă a sezonului 2016/2017 cu titlul pe masă, s-au clasat pe locul 3 și au câștigat Cupa Ligii. Mai mult, au jucat și în Europa League după o pauză de cinci ani.

Scandal-monstru cu Rednic
Mircea Rednic i-a refuzat pe dinamoviști fiind în continuare foarte supărat pe Ionuț Negoiță. Acesta a fost dat afară de finanțator, prin intermediul directorului general, Bogdan Bălănescu. ”Puriul” avea programată o întâlnire cu Bălănescu pentru a stabili strategia pentru sezonul 2019/2020, dar oficialul i-a transmis lui Rednic că este concediat din cauza rezultatelor slabe, necalificarea în play-off fiind evocată. A urmat un adevărat război civil între conducerea dinamovistă și Peluza Cătălin Hîldan. Suporterii au protestat vehement și l-au evocat multă vreme pe ”Puriu”, spre disperarea lui Ionuț Negoiță.







sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii