Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


CALIFICARE! DINAMO în finala Ligii Elitelor U19!
CALIFICARE! DINAMO în finala Ligii Elitelor U19!DINAMO București vs UTA Arad 6-5 (2-2, 0-0) după loviturile de departajare

Claudiu Stan, Andrei Florescu, Roberto Diniță și Andrei Mitran au înscris la loviturile de departajare, Cristian Ionescu a ratat pentru Dinamo U19.
La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal 2-2, prin golurile marcate de Claudiu Stan (52) și Mihai Chiriac (69), respectiv Ovidiu Truță (54) și Andrei Gavrilă (71).

DINAMO U19: Ștefan FARA (cpt) - Radu ZAMFIR (80 Rareș BALCAN), Carlos BRAT, Deniz GIAFER, Marius ANDRONE (46 Cristian IONESCU) - Andrei FLORESCU, Claudiu STAN, Valentin BORCEA (63 Roberto DINIȚĂ), Andrei MITRAN - Mihai CHIRIAC (78 Flavius VIOIU), Andrei MATEI (46 Andrei SPÎNU).

Rezerve: Ștefan CIOBANU - Ionuț GEAMĂNĂ, Ionuț FLOAREA, Andrei STELEA.

În cealaltă semifinală, Viitorul Constanța vs CFR Cluj 2-1 (0-0).
Finala Ligii Elitelor se va disputa luni, 3 august, la ora 11:00, la CNF Mogoșoaia.
Câștigătoarea Ligii Elitelor U19 va reprezenta România în Youth League.
Comentarii