Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Cătălin Straton susține că Dinamo nu a fost avantajată sau ajutată în birouri

 

Cătălin Straton susține că Dinamo nu a fost avantajată sau ajutată în birouri


Cătălin Straton susține că Dinamo nu a fost avantajată sau ajutată în birouri să evite retrogradarea din Liga 1. Foarte apreciat de către fani pentru finalul sezonului, goal-keeper-ul are un mesaj puternic pentru „câini”. 





Cătălin Straton, 30 de ani, a fost unul dintre oamenii esențiali ai lui Dinamo într-un final de sezon 2019/2020 pe care "câinii" nu au voie să-l uite prea curând. Goal-keeper-ul a oferit un interviu GSP în primele și ultimele zile de vacanță, întrucât de mâine roș-albii încep pregătirile noii ediții.


- Cătălin, mai e un pic și se termină vacanța care nici nu se știe când a început. Cum ai caracteriza sezonul ce tocmai s-a încheiat? 

- A fost greu. Nu pot spune că a fost horror, dar îmi pare rău că în anumite momente echipa nu a gestionat bine situația. Și ne-am pus singuri într-o poziție periculoasă. Încă spun că am fi putut fi în play-off în campionatul ce s-a încheiat, altfel ar fi fost întreaga poveste.


- Ați fost sau n-ați fost salvați de la retrogradare de milă, din interese? 

- Nu, nu există așa ceva. N-a fost nicio pomană! Multă lume și-a creat, sau i-a fost creată, impresia că am fi fost avantajați. Matematic și real, mai aveam 5 meciuri de disputat, 15 puncte puse în joc, am fi putut urca până pe locul 8. Și-atunci, de unde ajutor?! Eu zic că alte echipe, nu Dinamo, au răsuflat ușurate după decizia FRF de a schimba sistemul competițional.


Banii restanți de la Dinamo, până la finele lunii august?!

- Dar crezi că lumea va rămâne cu impresia că Dinamo a terminat pe loc de retrogradare și a fost nevoie de o intervenție federală...? 

- Te rog! Dinamo era pe loc retrogradabil, dar cu 5 meciuri în minus. Dacă băteam tot până la finalul campionatului, eram pe locul 2 în play-out. Să nu uităm că și după ce am stat iar două săptămâni în carantină am strâns o victorie și un egal, după ce mai adunaserăm o victorie și un egal. Aveam toate șansele să învingem în fiecare meci până la final, simțeam cu toții la echipă că suntem pe o pantă ascendentă.


- Cum ai departaja tu responsabilitatea pentru sezonul negru? 

- Toți suntem vinovați, toți cei angajați la Dinamo! Nu există unul care să aibă o vină mai mică sau mai mare. Important este că am rămas uniți la echipă. Ca orice fotbalist, îți dorești să ai banii la zi, dar având în vedere problema mondială cu acest virus, eu zic că jucătorii au înțeles bine situația. Eu mi-aș dori ca pe viitor totul să fie bine, noi să avem rezultate și plata salariilor să fie la zi.


- Apropo despre bani: când crezi sau când vi s-a promis că veți fi la zi? 

- Mai sunt ceva restanțe, avem promisiuni că se va rezolva, probabil, până la începerea campionatului.


Straton: „Am făcut tot ce ne-a zis DSP"

- Sincer, ți-a fost teamă vreun moment că veți retrograda? 

- Nu, chiar am spus-o mereu. Mi-a fost teamă doar de acest virus. Pentru că ne-a împiedicat frecvent să ne putem desfășura meseria pe care o avem.


- Ce așteptări sunt acum de la viitorul sezon? 

- Cred că putem trasa un obiectiv abia atunci când vom încheia campania de transferuri. Eu, ca fotbalist al lui Dinamo, pentru istoria clubului, pentru tot ceea ce înseamnă el, aș vrea să ne luptăm pentru cele mai îndrăznețe obiective.


- Tu ce faci, continui sau aștepți ceva mai bun? 

- Eu mai am contract cu Dinamo, îmi doresc să rămân și să fiu profesionist până la capăt. Dacă va apărea ceva bun pentru club, pentru mine, sunt sigur că toată lumea se va pune la masă și va discuta.


- Cum a fost în carantina prelungită? 

- Neplăcut. Dar Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să scap de acest virus în toată nebunia creată! Să stai izolat atâtea săptămâni și apoi să fii programat să joci la 2-3 zile nu este ceva confortabil. Plus presiunea. Noi am făcut exact ceea ce ne-a transmis DSP-ul, iar când am revenit pe teren a fost vorba doar de dorința de a demonstra tuturor ce înseamnă Dinamo.


12 meciuri

a adunat Straton în echipamentul roș-albilor în ediția recent încheiată, încasând 16 goluri


„Am arătat că sunt prezent cu sufletul și cu puterea mea"

- Tu crezi că ai fost tratat corect, la echipă? 

- Nu știu dacă lucrurile au fost corecte, dar știu că atunci când a fost nevoie de mine, am fost prezent cu sufletul și cu toată puterea mea pentru echipă. Și am arătat tuturor că, la orice oră, sunt prezent, puteți scrie cuvântul cu majuscule, pentru acest club. Nu mai stau să interpretez ce a fost, situația a făcut ca finalul de sezon să fie al meu, mă bucur că am reușit să îmi fac treaba și să ajut echipa.


- Ce viitor întrevezi la club, programul socios DDB sau spaniolii? 

- Dinamo are nevoie de bani și de oameni care vor să ridice acest club până la nivelul la care a mai fost. Dinamo înseamnă acum, în mare măsură, programul socios DDB. Deocamdată. Suporterii trebuie susținuți în demersul lor.


2 partide

a strâns Cătălin fără gol primit


- Ți-e teamă de coronavirus? 

- Sincer? Da! Îmi este. Nu știu dacă lucrurile sunt așa cum se prezintă. Sper din tot sufletul să nu afecteze următorul campionat. Referitor la fiecare dintre noi, OK, trebuie să ne păzim, să fim precauți, dar cred că oricât ai fi de responsabil, poți avea ghinionul să te infectezi.


- Cum e viața alături de familie, de două fetițe, în pandemie? 

- Am noroc că stau la curte și am trecut mai ușor peste această perioadă. Poate toată nebunia asta i-a făcut pe unii oameni să conștientizeze că, înainte de toate, sănătatea și bucuria familiei de a te avea lângă ea este mai presus decât a munci ca un nebun pentru a câștiga bani.


400 de mii de euro

este cota portarului Straton pe transfermarkt


sursa: gsp.ro



Comentarii