Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cosmin Contra, prima reactie privind revenirea in Stefan cel Mare

 

Cosmin Contra, prima reactie privind revenirea in Stefan cel Mare


Dinamo a fost preluată de investitori spaniloli, iar una din primele schimbări vehiculate e legată de componenţa staff-ului tehnic. Cosmin Contra e favorit să devină din nou antrenor al "câinilor", iar tehnicianul a recunoscut discuţiile cu spaniolii, mai ales că a lucrat în trecut cu Juan Marin Melero (foto, în dreapta), dunul dintre oamenii cu putere de decizie în club după preluare.


Contra spune că a discutat cu spaniolii şi le-a prezentat modul în care vede el viitorul clubului, dar refuză să discute în acest moment despre venirea sa, în condiţiile în care situaţia lui Gigi Mulţescu e incertă.


Contra la Dinamo: 'Vreau să lucrez la un proiect serios"

Totuşi, situaţia s-ar putea schimba rapid, în condiţiile în care investitorii spanioli vor să-i propună tehnicianului de 68 de ani o altă poziţie în club.


„Spaniolii ştiu de disponibilitatea mea de a lucra la un proiect serios. Acum o lună a rămas că atunci când iau clubul, să ne punem la masă şi să discutăm. Ştiu ce îmi doresc eu la Dinamo, şi ei vor lucruri pozitive, dar deocamdată nu am avut timp. Vedem, eu sunt deschis la discuţii. O să îi ajut cum pot şi dacă nu voi fi antrenor. Momentan Mulţescu e antrenor, să-l lăsăm să lucreze. A început o treabă, nu pot vorbi acum că vin, că fac...

Spaniolii au idei foarte bune, Cortacero şi Melero vor să impună gândire occidentală, să facă un proiect sănătos, ca în La Liga.

Nu e uşor, chiar dacă au cumpărat clubul. Trebuie să aibă discuţii şi cu DDB, care au ajutat enorm clubul. Până nu vor discuta cu fanii acţionari nu va fi totul lămurit, trebuie consens”, a spus Contra, citat de Gazeta Sporturilor.


sursa: looksport.ro
sursa foto: gsp.ro

Comentarii