Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo se poate salva indiferent de viitorul sistem competiționalDinamo se poate salva indiferent de viitorul sistem competițional


Clasamentul votat marți de cluburi, cel bazat pe raportul puncte per meci exclusiv în play-out, nu poate fi validat! În Comitetul de Urgență de mâine dimineață, Burleanu și Iorgulescu trebuie să aleagă un criteriu nou pentru ierarhia finală.


Vestea ca DSP Giurgiu i-a interzis Astrei sa se antreneze și să joace timp de 14 zile, motiv pentru care au fost anulate partidele pe care Alibec și ai lui le aveau de disputat cu Craiova si cu FCSB, a avut un efect de domino în Liga 1. 

Clasamentul din play-off nu se mai poate încheia cu toate etapele jucate, cum se preconiza inițial. Astfel, pentru omologarea lui ar trebui aplicată și aici metoda din play-out, cea votată marți de cluburi, pentru a exista echitate: raportul puncte per meci exclusiv în play-off. Doar că, în acest caz, matematica o scoate pe Craiova pe primul loc! 

Cum șefii LPF au trimis deja la UEFA numele campioanei, CFR Cluj, acest criteriu nu mai poate fi luat în discuție nici măcar teoretic. 

Așadar, în Comitetul de Urgență de joi dimineață, Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu au misiunea să aleagă un nou procedeu pentru stabilirea ierarhiei finale.

Cele două soluții la dispoziția FRF sunt: 

clasament în funcție de media puncte-meciuri din tot sezonul (cel regulat, înainte de înjumătățire + play off/play out)
clasamentul din sezonul regulat  
Prima variantă are cele mai mari șanse să fie aleasă, ținând cont că în a doua situație s-ar șterge zeci de meciuri din play-off și play-out. 

În această nouă ierarhie, Dinamo apare pe locul 4 în play-out și evadează astfel din zona retrogradării! „Câinii” n-ar mai trebui să depindă astfel de înlocuirea actualului sistem competițional cu unul cu 16 echipe.sursa: gsp.ro
sursa foto: digisport.ro

Comentarii