Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Discuțiile Negoiță - Cortacero blocate din nou?!

 

Discuțiile Negoiță - Cortacero blocate din nou?!


Pablo Cortacero, omul de afaceri spaniol care vrea să cumpere Dinamo, plănuiește să vină marți în România pentru discuta cu Ionuț Negoiță, dar planul său riscă să fie dat peste cap.

Institutul Naţional de Sănătate Publică a actualizat azi lista statelor plasate în zona galbenă, pentru care se aplică măsura carantinei timp de 14 zile. Astfel, începând cu data de 11 august, ora 00:00, Spania intră și ea pe această listă. Ceea ce înseamnă că orice persoană care vine din Spania trebuie să se izoleze ca urmare ca cazurilor de COVID-19.


Mai vine Cortacero?

Din informațiile GSP.ro, Cortacero avea în plan să vină marți în România cu un avion privat, care urma să ajungă pe Aeroportul Otopeni în jurul orei 23.  Acesta dorea să se vadă cu Ionuț Negoiță miercuri și să se întâlnească și cu reprezentații DDB, dar și cu Marcel Vela. Acum, după decizia luată de autorități, rămâne de văzut dacă Pablo Cortacero va mai veni în România sau va aștepta ca Spania să iasă de pe lista țărilor din zona galbenă.


sursa: gsp.ro

Comentarii