Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionel Dănciulescu, enervat de ironiile la adresa „câinilor”

 

Ionel Dănciulescu, enervat de ironiile la adresa „câinilor”


Team managerul lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, 43 de ani, s-a declarat deranjat de ironiile la adresa lui Dinamo, care a fost salvată de decizia FRF de a juca sezonul viitor cu 16 echipe.Dinamo era pe loc retrogradabil, însă mai avea de jucat 5 restanțe, din cauza pandemiei de coronavirus. Cu punctele respective, putea ajunge în afara zonei periculoase.


„Circulă o glumă, dacă vreți să avem 18 echipe în sezonul 2021-2022, trebuie să termine Dinamo pe loc retrogradabil”, a spus moderatorul Radu Naum, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.


„Am tot văzut glume, ironii, declarații... Dinamo nu a fost salvată, mai avea 5 meciuri, se putea salva și singură, pe teren. A fost ales acest sistem și atât”, a replicat Dănciulescu.


Narcis Răducan a comentat: „Dinamo n-o să scape de aceste ironii. Aveau șansa lor, se putea întâmpla orice. Putea să bată și Chindia, aveau două meciuri cu ei. Totuși, eu cred că se salva. Totul e relativ. A fost o soluție salvatoare, asta e clar”.


Meciurile pe care nu le-a mai jucat Dinamo:

Dinamo - Hermannstadt

Dinamo - Chindia

Hermannstadt - Dinamo

Chindia - Dinamo

Sepsi - Dinamosursa foto: prosport.ro 
sursa: gsp.ro


Comentarii