Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mare surpriză: Comitetul Executiv al FRF nu a votat varianta cu 16 echipe în Liga 1!Mare surpriză: Comitetul Executiv al FRF nu a votat varianta cu 16 echipe în Liga 1!Toată lumea aştepta cu sufletul la gură Comitetul Executiv al FRF de astăzi pentru că pe ordinea de zi se aflau lucruri arzătoare şi extrem de importante.

Principalul punct, urmărit în primul rând de echipele din coada clasamentului Ligii 1, era cel legat de mărirea numărului de echipe din Liga 1, de la 14 la 16.

Surse: nu s-a votat pentru 16 echipe în Liga 1
Numai că în şedinţa condusă de preşedintele Răzvan Burleanu a existat doar o prezentare a avantajelor unui astfel de sistem cu 16 echipe pe care FRF îl pregăteşte de mai mult timp. Din informaţiile Digi Sport nu s-a supus nimic la vot, astfel că în acest moment se continuă pe varianta cu 14 echipe!

Totuşi, după modelul altor campionate din Europa, unde s-a hotărât să nu retrogradeze nimeni doar după ce competiţia a fost suspendată sau s-a încheiat, aşa se poate întâmpla şi la noi. Ar trebui convocat un nou Comitet Executiv care să aibă loc până la începutul noului sezon.

Cum una dintre datele avansate pentru campionatul următor este 22 august, probabil că în circa două săptămâni ar trebui convocat. În mod normal nici nu se putea supune la vot câtă vreme meciurile din Liga 1 însă se află în desfăşurare. O decizie legată de neretrogradarea echipelor luată azi ar fi influenţat decisiv spiritul competiţiei.

FRF plănuia să treacă la 16 echipe în Liga 1 din 2021-2022
Federaţia îşi dorea să treacă la 16 echipe din sezonul 2021-2022, variantă avansată de specialiştii de la o firmă olandeză. Ei au făcut un studiu, la finalul căruia au propus 16 echipe pentru prima divizie din România, cu 6 în play-off şi 10 în play-out, iar câştigătoarea play-out-ului să dispute un baraj cu ultimul loc european din play-off!

Dar toată nebunia declanşată de pandemia de COVID-19 i-a făcut pe federali să-şi dorească grăbirea momentului. Ar însemna să nu mai retrogradeze nimeni, iar din Liga a 2 să promoveze două echipe, UTA şi FC Argeş.

Nu e clar care ar fi planul pentru barajul pe care ar trebui să-l joace locul 3, adică Mioveni, însă cele mai multe indicii duc către locul 14 din Liga 1. Asta, doar în varianta în care se va vota până la urmă un sistem cu 16 echipe!

Meciul sezonului, Universitatea Craiova - CFR Cluj, e pe Digi Sport 1
Tot în CEx de astăzi, început la ora 12:00, se va lua în discuţie şi cum sau dacă actualul sezon va continua după termenul limită de 3 august, impus de UEFA.

Diseară, de la 20:30, în direct pe Digi Sport 1, va avea loc meciul decisiv Universitatea Craiova - CFR Cluj. Echipa care va câştiga va deveni campioana României.sursa: digisport.ro


Comentarii