Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Un fost mare jucator dinamovist da de pamant cu Andone si Hagi
Un fost mare jucator dinamovist da de pamant cu Andone si Hagi


Dinamo este pe loc retrogradabil în Liga 1, iar programul echipei lui Mulțescu este unul infernal până la finalul sezonului. Fost mare jucător în „Ștefan cel Mare”, Claudiu Vaișcovici vorbește despre jocuri de culise în lupta pentru evitarea retrogradării.


Vaișcovici nu înțelege cum Sepsi s-a putut impune clar în fața Viitorului (3-0), fiind surprins și de victoria Iașiului din Copou cu Voluntari, scor 2-1.

Un fost dinamovist este ironic: 

„Gică Hagi seamănă leit cu finul Gigi de la FCSB!”
„Gică Hagi, băiat bun… ca de obicei… seamănă leit cu finul Gigi de la FCSB”, a scris Vaișcovici, pe Facebook, după ce Viitorul n-a reușit nici măcar să marcheze în duelul cu finalista Cupei României.

„După ce că suntem vai de mama noastră ca echipa și ca joc (din vina noastră și a conduceri) și băieții buni, adică cluburile, sunt împotrva noastră. Ando a stat capră la Mircea, vreau sa văd dacă este dinamovist, cum cred că este”, a mai scris Vaișcovici, în discuțiile cu fanii dinamoviști.

Ajuns la vârsta de 57 de ani, Claudiu Vaișcovici a jucat pentru Dinamo între 1988 și 1990. În tricoul bucureștenilor, fostul atacant a cucerit campionatul, dar și Cupa României. Vaișcovici a fost atunci golgheterul lui Dinamo, la egalitate cu Florin Răducioiu (14 reușite).sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro


Comentarii