Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fost mare jucator dinamovist da de pamant cu Andone si Hagi




Un fost mare jucator dinamovist da de pamant cu Andone si Hagi


Dinamo este pe loc retrogradabil în Liga 1, iar programul echipei lui Mulțescu este unul infernal până la finalul sezonului. Fost mare jucător în „Ștefan cel Mare”, Claudiu Vaișcovici vorbește despre jocuri de culise în lupta pentru evitarea retrogradării.


Vaișcovici nu înțelege cum Sepsi s-a putut impune clar în fața Viitorului (3-0), fiind surprins și de victoria Iașiului din Copou cu Voluntari, scor 2-1.

Un fost dinamovist este ironic: 

„Gică Hagi seamănă leit cu finul Gigi de la FCSB!”
„Gică Hagi, băiat bun… ca de obicei… seamănă leit cu finul Gigi de la FCSB”, a scris Vaișcovici, pe Facebook, după ce Viitorul n-a reușit nici măcar să marcheze în duelul cu finalista Cupei României.

„După ce că suntem vai de mama noastră ca echipa și ca joc (din vina noastră și a conduceri) și băieții buni, adică cluburile, sunt împotrva noastră. Ando a stat capră la Mircea, vreau sa văd dacă este dinamovist, cum cred că este”, a mai scris Vaișcovici, în discuțiile cu fanii dinamoviști.

Ajuns la vârsta de 57 de ani, Claudiu Vaișcovici a jucat pentru Dinamo între 1988 și 1990. În tricoul bucureștenilor, fostul atacant a cucerit campionatul, dar și Cupa României. Vaișcovici a fost atunci golgheterul lui Dinamo, la egalitate cu Florin Răducioiu (14 reușite).



sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro


Comentarii