Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste bună pentru Dinamo! Un jucator important ramane ”Familia mea se simte bine aici”

 


FOTBAL:DINAMO-CSM POLITEHNICA IASI, PLAY-OFF, LIGA 1 CASA PARIURILOR (12.07.2020)


Diego Fabbrini (30 de ani) îi liniștește pe dinamoviști care îl voiau în continuare la echipă. Mijlocașul italian nu se gândește la plecarea din ”Ștefan cel Mare”.


Diego Fabbrini: ”Mai am doi ani. Familia mea se simte bine aici, în București”

"Da, mai am încă doi ani de contract. Nimeni nu a vorbit cu mine. Eu mai am doi ani de contract, sunt fericit... familia mea se simte bine aici, în Bucureşti, deci vom rămâne", a spus Fabbrini, la reunirea lotului condus de Gheorghe Mulțescu.


Recent, Valeriu Iftime și-a făcut publică intenția de a-l readuce pe Fabbrini la Botoșani.


„Eu îl primesc și îl aduc înapoi, stă un an la mine și poate pleca pe bani mulți afară.Ghinionul lui este că a fost în Bulgaria, unde echipa respectivă nu avea șanse serioase de a face performanță, iar la Dinamo, din nefericire, a ajuns în situația asta.Îl aștept la Botoșani oricând și vă garantez că la anul iau bani pe el și pleacă pe un salariu mai mare de la noi. Dar nimeni în România nu-i poate da 16.000 de euro așa cum vrea el. N-ai cum!”, a explicat patronul Botoșaniului.


Fabbrini a evoluat în 19 partide pentru Dinamo în acest sezon, reușind să marcheze un singur gol.


Palermo, Udinese, Watford și Birmingham, Milddlesbrough sunt doar câteva dintre cluburile pentru care a evoluat Diego Fabbrini în cariera sa.sursa: digisport.ro

sursa foto: Foto: Sport Pictures

Comentarii