Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Legendarul jucător Florentin Petre al lui Dinamo , aproape de marea rivală Steaua

Florentin Petre, jucător la Dinamo
Legendarul fotbalist al lui Dinamo, Florentin Petre, a rememorat, în cadrul emisiunii Top Interviuri, primii paşi făcuţi în fotbal, dezvăluind că la începutul carierei a avut de ales între echipa pentru care a evoluat timp de 11 sezoane şi marea rivală din Ghencea.


"Primii paşi în fotbal i-am făcut aici în Popeşti Leordeni, la vreo două străzi de stadionul Intergaz, acum Popeşti Leordeni, aveam 6 ani, totul s-a învârtit în această curte, atât ştiam să fac, nu mai putea să mă ţină mama în curte, aşa că m-a dat undeva organizat şi aşa a început totul. Am început încă de la şcoala, din clasa I, cu Francisc, învăţătorul meu. El m-a prezentat antrenorilor de atunci Mecos, echipa din Popeşti şi le-a spus. Aveţi grijă de băiatul meu că sigur va ajunge fotbalist. A avut gura aurită.

Tot timpul am fost mai mic de înălţime, culmea e că atunci când m-am apucat de fotbal, m-am băgat în poartă, eram cel mai mic din curtea şcolii, fraierul clasei, cu ăla mai gras, cu ăla mai mic de înălţime. Ce au spus? Stai tu în poartă că noi ne descurcăm mai bine pe teren. A durat foarte puţin timp pentru că nu puteam să stau acolo. Când au văzut că mă pricep să driblez, să joc, să lovesc mingea bine au spus: <<ok, nu e problemă, treci în câmp>>. M-a văzut şi învăţătorul şi istoria a fost scrisă", a spus Florentin Petre, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

"Am avut de ales între Dinamo şi Steaua. Nu se ştie ce traseu puteam să am dacă mergeam în partea cealaltă"
"La Dinamo am ajuns... Prima dată a venit mama cu ziarul Sportul şi undeva pe ultima pagină scria că se fac selecţii la Victoria Bucureşti. În 88 a venit mama cu ziarul: <<nu vrei să dai şi tu o problă?>>. Aici jucam, nu mai aveam nicio problemă, toată lumea îmi spunea că pot să ajung undeva mai sus. A zis să facem tot posibilul să ajungem mai sus. Am fost, am dat proba, s-a învoit tata de la servici cât a durat selecţia. Selecţia a făcut-o nea Ion Moldovan, am ajuns acolo, eu băteam cornere, out-ul, a venit a doua zi şi mi-a zis că am luat selecţia şi să vin la Victoria. Aveam 12 ani, m-am întors acasă, au venit, m-au luat, era greu, până n-au dat 3-4 mingi şi un echipament, nu m-au lăsat să plec.

Eu plecam din Leordeni până în baza Cutezătorii. Acolo mergeam zi de zi, făceam două ore dus, o oră juma întors. Am învăţat traseul, mergeam cu metroul, tramvaiul. În 90 când a venit revoluţia, a venit Ionuţ Chirilă, m-a luat de mână din vestiar, a zis din momentul asta mergi cu mine, vii să joci la Dinamo.  Era tata afară, nu ştia ce să facem, unde să o luă, eram debusolaţi, dar a zis Ionuţ Chirilă, lăsaţi, mă descurc eu numai dacă vrea să vină să joace pentru Dinamo. Îl aveam antrenor pe domnul Sile, un om extraordinar, m-a ajutat enorm în toată perioada cât am făcut junioratul la Victoria. Mi-a zis: <<ai două variante, ori rămâi aici, ori te duci la Steaua>>. Am ieşit, vorbeam cu tata, tata săracul se gândea la ale lui şi mi-a zis ce vrei să faci? <<Băi, tată, tu ai probleme la serviciu, eu am învăţat traseul că ne mai antrenam şi pe Dinamo, eu zic să rămân aici>>. Şi am rămas la Dinamo. Ăsta a fost şi un avantaj al meu pentru că nu se ştie ce traseu puteam să am dacă mergeam în partea cealaltă", a mai spus Florentin Petre.
sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii