Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rednic, pus la zid de un fost elev de la Dinamo: „Nu-i plac jucătorii cu atitudine. Am avut două clinciuri cu el”


















Valentin Lazăr (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, a fost invitatul emisiunii ProSport Live și a dezvăluit că pe vremea când Mircea Rednic era antrenor în „Groapă” a avut două conflicte cu el. Fotbalistul susține că actualului tehnician de la Poli Iași nu-i plac jucătorii cu atitudine.


„Antrenamentele sunt OK, numai felul dânsului de a fi, nu îi plac jucătorii cu atitudine. Da, am avut două clinciuri cu el, dar alte probleme nu pentru că am eu personalitate. Dânsul avea impresia că dacă am personalitate în vestiar, eu dau informații la presă. El nu știa că i-am blocat pe cei din presă.


Problema a fost necomunicarea lui cu președintele din acea perioadă. După ce m-am antrenat singur și s-a aflat adevărul, că eu am dreptate, nu președintele, am jucat următoarele 3-4 luni. Apoi a vrut să ia alt jucător de la altă echipă și am ajuns la Chiajna, care m-a dorit foarte mult, președintele Tănase mi-a făcut toate poftele”, a declarat Valentin Lazăr la ProSport LIVE.

„Dacă jucătorii vor fi bine din punct de vedere medical nu vom avea probleme să câștigăm Cupa și să urcăm pe locul 7. Când stai cu familia ta două luni e normal să intri apoi într-un cantonament de două săptămâni, am avut și mai lungi. Cred că toate echipele ar trebui să facă asta pentru ca jucătorii să fie 100 % când începe campionatul” – Valentin Lazăr





sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.prosport.ro


Comentarii