Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Rednic, pus la zid de un fost elev de la Dinamo: „Nu-i plac jucătorii cu atitudine. Am avut două clinciuri cu el”


Valentin Lazăr (30 de ani), mijlocașul lui Dinamo, a fost invitatul emisiunii ProSport Live și a dezvăluit că pe vremea când Mircea Rednic era antrenor în „Groapă” a avut două conflicte cu el. Fotbalistul susține că actualului tehnician de la Poli Iași nu-i plac jucătorii cu atitudine.


„Antrenamentele sunt OK, numai felul dânsului de a fi, nu îi plac jucătorii cu atitudine. Da, am avut două clinciuri cu el, dar alte probleme nu pentru că am eu personalitate. Dânsul avea impresia că dacă am personalitate în vestiar, eu dau informații la presă. El nu știa că i-am blocat pe cei din presă.


Problema a fost necomunicarea lui cu președintele din acea perioadă. După ce m-am antrenat singur și s-a aflat adevărul, că eu am dreptate, nu președintele, am jucat următoarele 3-4 luni. Apoi a vrut să ia alt jucător de la altă echipă și am ajuns la Chiajna, care m-a dorit foarte mult, președintele Tănase mi-a făcut toate poftele”, a declarat Valentin Lazăr la ProSport LIVE.

„Dacă jucătorii vor fi bine din punct de vedere medical nu vom avea probleme să câștigăm Cupa și să urcăm pe locul 7. Când stai cu familia ta două luni e normal să intri apoi într-un cantonament de două săptămâni, am avut și mai lungi. Cred că toate echipele ar trebui să facă asta pentru ca jucătorii să fie 100 % când începe campionatul” – Valentin Lazăr

sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.prosport.ro


Comentarii