Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Gigi Multescu, l-a pus la punct pe antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja, după declaraţiile acestuia

VIDEO | Gigi Multescu, l-a pus la punct pe antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja, după declaraţiile acestuia

Min. 34 GOOOL Dinamo! Neicuţescu pasescă în centrul careului, iar Sorescu deschide scorul.Min. 76 GOOOOOL Dinamo! Sorescu execută un corner de pe dreapta, iar Mrzljak înscrie cu capul dintr-o poziţie dificilăAntrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulţescu, e nemulţumit de programul pe care-l va avea echipa în Liga 1 şi l-a pus la punct pe antrenorul lui FC Voluntari, Mihai Teja, după declaraţiile acestuia.


Mulţescu s-a plâns că Dinamo va juca meciuri la o distanţă de două, trei zile, pentru a recupera din partidele faţă de celelalte echipe din play-out-ul Ligii 1. LPF a decis să împingă etapa cu numărul 14, pentru a le permite "câinilor" să echilibreze situaţia. 

Totuşi, antrenorul dinamovist e iritat de această situaţie: "E aer curat, oxigen. Aveam nevoie de cele trei puncte ca de aer. Sunt preţioase, am jucat împotriva unei echipe foarte bune, trebuie să felicit toată echipa. Am stat trei săptămâni în carantină, jucători valoroşi au plecat, mă bucur foarte mult. Felicit jucătorii şi staff-ul tehnic. Am apelat la toate resursele, din bagajul de cunoştinţe. Experienţa mă ajută şi am reuşit să fructific datele şi munca secunzilor. Am încercat să jucăm cu o partitură cu multă energie. 


 
E inadmisibil să fim programaţi aşa la două zile, după ce am stat trei săptămâni în carantină. Un specialist a zis că organele interne sunt afectate. E efort, e inuman pentru ficat, plămâni, care sunt afectaţi. Faceţi ceva! Suntem parteneri de întrecere. De ce să se supere pe noi că se extinde sezonul? Nu te joci cu sănătatea omului. Noi vrem să omorâm jucătorii?", a declarat Gigi Mulţescu. 

Mihai Teja a fost unul dintre oamenii din fotbalul românesc nemulţumiţi de decizia luată de LPF de a extinde sezonul din play-out, din cauza situaţiei de la Dinamo. La finalul meciului cu FC Voluntari, Mulţescu i-a reproşat câteva aspecte: 
 
"I-am reproşat că acum câteva zile a spus 'De ce trebuie să aşteptăm noi după Dinamo?'. El a antrenat-o pe Dinamo şi a mâncat o pâine de aici. I-am spus 'Nu ai voie să vorbeşti aşa. Eu nu spun un cuvânt de Voluntari, pentru că am lucrat şi eu aici, am mâncat o pâine şi îi respect'. Pe oamenii de aici îi respect. Nu se poate. Nici nu s-a uscat bine semnătura pe carnetul de antrenor şi deja a început cu... I-am spus 'Mai uşor, că ţi-ai luat viteză, s-au umflat muşchii pe tine şi nu e în regulă'", a mai spus tehnicianul lui Dinamo. 

Dinamo, pentru care a fost primul meci după 21 de zile, are opt partide jucate în play-out, câteva confruntări fiindu-i amânate după apariţia mai multor cazuri de infectare cu coronavirus în echipă.

Clasamentul play-out-ului: FC Viitorul – 42 de puncte, FC Hermannstadt – 34 de puncte (11 jocuri), Academica Clinceni – 32 de puncte, FC Voluntari – 31 de puncte, Sepsi – 31 de puncte (12 jocuri), Poli Iaşi – 29 de puncte, Dinamo – 21 de puncte (8 jocuri), Chindia Târgovişte – 20 de puncte (11 jocuri).sursa foto: gsp.ro

Comentarii