Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


LPF a publicat programul ultimei etape. Ce se întâmplă cu Dinamo

 

 
LPF a publicat programul ultimei etape. Ce se întâmplă cu DinamoLiga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul ultimei runde din play-out. Toate meciurile se vor disputa miercuri, 5 august, de la ora 17:00. 


Federația Română de Fotbal a postat un comunicat pe site-ul oficial prin care anunță că barajul de menținere / promovare în Liga 1 se va juca pe 9 și 12 august, decizie care o afectează direct pe Dinamo, echipă cu 5 meciuri restante. În aceste condiții, LPF a fost obligată să modifice programul rundei cu numărul 14 din play-out. 

Programul rundei #14 din play-out:
Dinamo – FC Viitorul
Sepsi OSK – Academica
FC Hermannstadt – Politehnica Iași
Chindia – FC Voluntari
toate meciurile se joacă miercuri, de la ora 17:00.

Ce se întâmplă cu Dinamo
FRF a respins ieri solicitarea LPF de prelungire a sezonului în play-out, astfel că retrogradatele și formația care va evolua la baraj se vor stabili printr-o decizie arbitrară sau se va acționa planul de urgență, agreat și de Burleanu, trecerea imediată la formatul cu 16 echipe.

Cum nu toate echipele vor avea același număr de meciuri disputate, atunci criteriul prin care se va face departajarea cluburilor va fi unul ales de LPF și el trebuie validat de Comitetul Executiv, așa cum s-a procedat în cazul partidei Craiova - CFR, cu scenariul cu prelungiri și penalty-uri în caz de egalitate.sursa: gsp.ro


Comentarii