Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






OFICIAL | Rufo Collado, noul director sportiv al clubului Dinamo București

 

Rufo Collado este noul director sportiv de la Dinamo


București, 14 august 2020. Dinamo București anunță numirea spaniolului Rufo Collado (46 de ani) în funcția de director sportiv al clubului din Ștefan cel Mare.

Născut pe 17 iunie 1974 la Jaen, Rufo Collado Fernandez va fi responsabil și va avea puteri depline în ceea ce privește partea sportivă a clubului nostru.

Cu o mare experiență în fotbal, ca fost jucător profesionist la diferite echipe din Spania, Rufo Collado și-a dezvoltat cariera în ultimii ani la clubul Granada CF.

Profesor de educație fizică și sport, noul director sportiv al dinamoviștilor a terminat cursurile de antrenorat, fiind absolvent de management sportiv în Spania.

Dinamo București îi urează bun venit lui Rufo Collado la clubul din Ștefan cel Mare și cât mai multe performanțe alături de echipa noastră!

Noul director sportiv al clubului Dinamo București va fi prezentat oficial în următoarele zile.


sursa foto: gsp.ro

sursa: FCDinamoOfficial


rufo-collado-noul-director-sportiv-al-clubului-dinamo-bucurești

Comentarii