Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


OFICIAL | Rufo Collado, noul director sportiv al clubului Dinamo București

 

Rufo Collado este noul director sportiv de la Dinamo


București, 14 august 2020. Dinamo București anunță numirea spaniolului Rufo Collado (46 de ani) în funcția de director sportiv al clubului din Ștefan cel Mare.

Născut pe 17 iunie 1974 la Jaen, Rufo Collado Fernandez va fi responsabil și va avea puteri depline în ceea ce privește partea sportivă a clubului nostru.

Cu o mare experiență în fotbal, ca fost jucător profesionist la diferite echipe din Spania, Rufo Collado și-a dezvoltat cariera în ultimii ani la clubul Granada CF.

Profesor de educație fizică și sport, noul director sportiv al dinamoviștilor a terminat cursurile de antrenorat, fiind absolvent de management sportiv în Spania.

Dinamo București îi urează bun venit lui Rufo Collado la clubul din Ștefan cel Mare și cât mai multe performanțe alături de echipa noastră!

Noul director sportiv al clubului Dinamo București va fi prezentat oficial în următoarele zile.


sursa foto: gsp.ro

sursa: FCDinamoOfficial


rufo-collado-noul-director-sportiv-al-clubului-dinamo-bucurești

Comentarii