Post Top Ad


Acesta e răspunsul unui mare dinamovist: „Dinamo e singura echipa din România cu care aș fi putut să țin!”

 

Dan Capatos a marturisit cum a ajuns sa tina cu Dinamo. Dragostea lui fata de Dinamo a inceput cu peste 40 de ani in urma.  Dan Capatos a vorbit într-un interviu acordat lui Superbet.

Dan Capatos crede în continuare ca Dinamo se va salva de la retrogradare, motivand faptul ca la ce eforturi s-au facut de catre suporteri, asa trebuie sa se intample.


Da, asta e prima iubire, s-a născut când eram în clasa întâi, deci aveam 6 ani, am deja 42 de ani de dragoste pentru Dinamo. 

Mi-a făcut mama rost de un abțibild cu vechea siglă, cea care e acum sigla clubului sportiv, cea cu D-ul foarte frumos scris, iar mama mi-a zis că măcar litera asta să o fac frumos, să o copiez de pe abțibild, că dacă tot mă cheamă Daniel, măcar numele meu să îl scriu frumos. Am început să mă interesez, să mă uit la televizor la meciuri, se întâmpla în anii ’78 – ’80. 

Si așa m-am atașat până mi-am dat seama că e singura echipa din România cu care aș fi putut să țin.

 Sper până la capăt. La ce eforturi uriașe au făcut fanii să o țină financiar în viață, ar fi păcat să existe această contraperformanță.

Eu o să rămân cu iubirea pentru Dinamo pe care îl știu din anii ’80.

O să râzi, mie mi-a plăcut foarte mult Dănuț Lupu, mie unul mi s-a părut mai bun decât Hagi.

La handbal te uiți, că Dinamo rupe acolo?

– Da, sunt chiar prieten cu Ionuț Popa, președintele clubului de handbal, mă invită mereu să merg la meciuri, am fost chiar la prezentarea lui Xavi Pascual la venirea de la Barcelona.


Cu Dan Capatos te poți întâlni și îi poți pune ce întrebări vrei în fiecare joi, de la ora 21:00, pe canalul de Youtube Superbet, în emisiunea „SuperJocuri cu Capatos”.

Comentarii