Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, vrea să renunțe la Sorescu: „Discuțiile sunt avansate”

 





Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre transferul lui Sorescu, dar și despre alt jucător de la Dinamo care are oferte, dar despre al doilea fotbalist nu a vrut sa dea detalii. 


Întrebat cum merge planul de insolventa privind amendamentul în care Dinamo trebuie sa vândă de 1 mil euro, Zăvăleanu a precizat ca suma se poate acoperii nu în 3 ani ci într-un an și jumătate. 


- Da, în cei trei ani de procedură. Noi credem că vom vinde, fără probleme. Avem jucători care au căutare, inclusiv pe piața internațională. Pentru doi dintre ei sunt discuții, eu cred că Dinamo poate încasa acel milion de euro nu în trei ani, ci într-un an și jumătate.
Zăvăleanu  spune ca nu va gândi ca un suporter și ca ofertele cele mai mari vor avea prioritate pentru ca scopul principal este salvarea lui Dinamo. 
"Ofertele financiare bune sunt prioritare. Dinamo va pierde un jucător bun, dar va câștiga o sumă importantă necesară supraviețuirii," conform gsp.ro

Comentarii