Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo îl vrea, fotbalistul vrea sa vina la Dinamo, numai ca este o problemă





Dinamo a pus ochii pe fotbalistul Antoni Ivanov (26 de ani), mijlocașul celor de la CS Universitatea Craiova, dar exista o problema si anume plecările fotbalistilor preconizate la începutul lui 2022. 

Nu s-au materializat acorduri de adio cu Nica, Dudea, Espinosa, Kainourgios, Țîră și Nunic, conform gsp.ro.

Ivanov  are o dezlegare din partea clubului CS Universitatea Craiova, care il vrea pe fotbalist trebuie sa achite 50.000 de euro, sumă plătită în tranșe, act valabil până pe 15 ianuarie. Bulgarul ar fi de acord să vină în Ștefan cel Mare, doar că la mijloc sunt banii. 




Comentarii