Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Începe "revoluția" la Dinamo: "Va conta și o eventuală victorie cu FCSB"

 





Flavius Stoican pare încrezător în potențialul sau ca antrenor și în echipa pe care a preluat-o. Stoican vrea de la jucătorii lui spirit de sacrificiu, unitate și energie. 


Stoican crede ca la jucători trebuie îmbunătățită starea de spirit și crede ca va reuși acest lucru cu fotbaliștii dinamovisti.

Stoican este ferm și cu o foarte mare încredere în potențialul sau de antrenor și spune ca are încredere în forțele sale proprii și se bazează pe respect și spune ca nu ai cum sa nu reușești dacă nu ești dedicat. 



Mărturisește ca dorința lui este atât de mare în a reuși încât și-a neglijat familia.


Întrebat cum o sa-și îmblânzească suporterii, Stoican a spus ca doar cu evoluții bune a echipei Dinamo se va îmbunătății relația cu suporterii dinamovisti.




"În primul rând, să îmbunătățesc starea de spirit. 

 Indiferent cum va fi starea de spirit la început, eu cred că o voi îmbunătăți. 


Atât timp cât am încredere în forțele mele și știu ceea ce pot să ofer, este imposibil să nu reușesc! 



Pe ce mă bazez... Ofer respect, vorbesc uman.


Adică mi-am dat deoparte familia, planurile mele pe care le aveam până la a prelua echipa stagnează, totul e doar pentru Dinamo. Da, am dat familia și toate planurile deoparte! Nu mai sunt atent la fata mea, la soție, acum sunt ei care îmi pun întrebări. 


- Cum îi veți îmblânzi pe suporteri? 


- Prin rezultate. Și mai mult decât atât, prin evoluția echipei.


Va conta și o eventuală victorie cu FCSB, chiar dacă jucăm pe zone diferite din clasament. Contează și pentru moral. Dacă bați orice echipă din frunte, ai un alt moral. Și dacă bați într-un amical, te simți bine, " conform gsp.ro - Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Comentarii