Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce jucător le-a fost propus „câinilor”

 




Dinamo creionează și planul B. Fundașul stânga Sorin Bustea (27 de ani), ex-UTA, le-a fost propus celor de la Dinamo. Dinamo a tratat pentru foarte mulți jucători, dar au izbutit doar un transfer, acela a lui Răzvan Patriche, fundaș central de 35 de ani. 


„În două zile o să mai facem”, a transmis Iuliu Mureșan, administratorul special.

Jucătorul e de acord cu mutarea, mai ales că s-ar integra în parametrii financiari doriți de dinamoviști, un salariu de până în 5.000 de euro pe lună, conform gsp.ro.


Singura problema este ca fotbalistul a jucat foarte putin în actuala ediție.


50 de meciuri

a adunat Bustea în doi ani și jumătate la UTA, marcând de 4 ori și oferind 3 assist-uri.


Comentarii