Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Șoc la Dinamo. Si atacantul îndrăgostit de Dinamo


Atacantul îndrăgostit de Dinamo este golgheter 

Majoritatea dinamovistilor isi aduc aminte cu drag despre anumiți fotbaliști ai lui Dinamo în perioadele de glorie a echipei. De statutul acesta se bucura si atacantul polonez Kamil Bilinski, care mereu a avut cuvinte frumoase la adresa "câinilor". 

Fotbalistul a fost foarte apreciat de fanii echipei lui Dinamo pentru care a evoluat timp de un sezon și jumătate.

Jucatorul Kamil Bilinski, fostul atacant al lui Dinamo,  a ajuns la 34 de ani și trăiește o a doua tinerețe fotbalistică în țara natală, la Podbeskidzie Bielsko-Biala. Fotbalistul evoluează în eșalonul secund al Poloniei și este golgheterul din I Liga, cu 14 reușite în turul de campionat.

A înscris un hat-trick în ultimul meci al lui Podbeskidzie, disputat astăzi, conform Sport.ro 

După plecarea de la Dinamo, atacantul Kamil Bilinski a avut mereu cuvinte frumoase la adresa lui Dinamo și a suporterilor ros-albilor, care au incercat de câteva ori să-l readucă la echipă.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru TVP Sport din Polonia, Bilinski a declarat că perioada petrecută în Liga 1 a fost cel mai bun moment al carierei sale. 

Polonezul a marcat 18 goluri pentru Dinamo într-un sezonul și jumătate petrecut în ”Ștefan cel Mare”.

Șoc la Dinamo. Dorin Șerdean se întoarce în fruntea clubului.

Dorin Șerdean a mers în Spania, acolo unde a negociat, în ultima lună, cu Pablo Cortacero și se pare că a reușit să ia acțiunile de la iberic. 

 Omul de afaceri din Ardeal va fi noul adminsitrator al firmei Lotus. Acesta încearcă să convoace Adunarea Generală a Acționarilor pentru a-l îndepărta pe Iuliu Mureșan din funcția de administrator special.

Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre interacțiunea din ultimul timp cu Pablo Cortacero.

Răzvan Zăvăleanu: „Cortacero mi-a trimis mail când a fost tevatura asta cu Adunarea Generală a

 Acționarilor(n.red. după meciul cu Universitatea Craiova ), mi-a trimis cineva de pe o adresă în care eram rugat ca, în cazul în care se convoacă AGA, să-i notificăm și pe ei.

 Era numele domnului Cortacero, însă nu am certitudinea că era dânsul, era o adresă așa, absolut neoficială, nu pot să știu dacă era domnul Cortacero sau nu”, a spus Răzvan Zăvăleanu în cadrul emisiunii PlaySport.ro.

Comentarii