Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Șoc la Dinamo. Si atacantul îndrăgostit de Dinamo


Atacantul îndrăgostit de Dinamo este golgheter 

Majoritatea dinamovistilor isi aduc aminte cu drag despre anumiți fotbaliști ai lui Dinamo în perioadele de glorie a echipei. De statutul acesta se bucura si atacantul polonez Kamil Bilinski, care mereu a avut cuvinte frumoase la adresa "câinilor". 

Fotbalistul a fost foarte apreciat de fanii echipei lui Dinamo pentru care a evoluat timp de un sezon și jumătate.

Jucatorul Kamil Bilinski, fostul atacant al lui Dinamo,  a ajuns la 34 de ani și trăiește o a doua tinerețe fotbalistică în țara natală, la Podbeskidzie Bielsko-Biala. Fotbalistul evoluează în eșalonul secund al Poloniei și este golgheterul din I Liga, cu 14 reușite în turul de campionat.

A înscris un hat-trick în ultimul meci al lui Podbeskidzie, disputat astăzi, conform Sport.ro 

După plecarea de la Dinamo, atacantul Kamil Bilinski a avut mereu cuvinte frumoase la adresa lui Dinamo și a suporterilor ros-albilor, care au incercat de câteva ori să-l readucă la echipă.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru TVP Sport din Polonia, Bilinski a declarat că perioada petrecută în Liga 1 a fost cel mai bun moment al carierei sale. 

Polonezul a marcat 18 goluri pentru Dinamo într-un sezonul și jumătate petrecut în ”Ștefan cel Mare”.

Șoc la Dinamo. Dorin Șerdean se întoarce în fruntea clubului.

Dorin Șerdean a mers în Spania, acolo unde a negociat, în ultima lună, cu Pablo Cortacero și se pare că a reușit să ia acțiunile de la iberic. 

 Omul de afaceri din Ardeal va fi noul adminsitrator al firmei Lotus. Acesta încearcă să convoace Adunarea Generală a Acționarilor pentru a-l îndepărta pe Iuliu Mureșan din funcția de administrator special.

Răzvan Zăvăleanu, a vorbit despre interacțiunea din ultimul timp cu Pablo Cortacero.

Răzvan Zăvăleanu: „Cortacero mi-a trimis mail când a fost tevatura asta cu Adunarea Generală a

 Acționarilor(n.red. după meciul cu Universitatea Craiova ), mi-a trimis cineva de pe o adresă în care eram rugat ca, în cazul în care se convoacă AGA, să-i notificăm și pe ei.

 Era numele domnului Cortacero, însă nu am certitudinea că era dânsul, era o adresă așa, absolut neoficială, nu pot să știu dacă era domnul Cortacero sau nu”, a spus Răzvan Zăvăleanu în cadrul emisiunii PlaySport.ro.

Comentarii