Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Motiv de bucurie pentru fanii lui Dinamo! „Prețul a fost acceptat!”

 Dinamo a trecut trei stadioane în dosarul de licenţiere

Din stagiunea viitoare, ros-albii sunt nevoiti să joace în exil pentru că stadion din Şoseaua Ştefan cel Mare va fi demolat. 

Este vorba de stadionul Arcul de Triumf, stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari şi stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, conform Fanatik. Acestea sunt cele trei arene pe care “câinii” vor să îşi dispute meciurile de acasă. Prima opțiune este noul stadion Arcul de Triumf. 


Mureşan, revoltat: “Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă”

“Noi am vrea foarte tare să jucăm acolo, am avut discuții la MTS, dar ni s-a spus aceeași poveste, că lipsesc niște avize, că deocamdată nu pot, dar au putut să joace unii-alții pe acolo. E un stadion care corespunde și pentru fotbal. Măcar o echipă ar putea să joace și acolo.

Nu e normal ca un stadion făcut din bani publici să fie confiscat de o echipă, nu contează din ce ligă. Toate echipele au dreptul să joace acolo.

Și noi trebuie să facem venituri, fotbalul trebuie să atragă în primul rând. Nu înțeleg de ce își permit unii ca stadioanele frumoase, moderne, cu condiții, să fie ținute pentru 500 de spectatori sau 1000, la un meci din când în când. Nu înțeleg logica, mă depășește pe mine”, a spus Mureşan la Ora Exactă în Sport, pe Pro X.

Dinamo este din ce în ce mai aproape de a avea un magazin oficial într-un mall din București

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit la PlaySport Live că dinamoviștii sunt foarte aproape de a ajunge la un acord cu reprezentanții unui mall din Capitală. Administratorul judiciar al echipei alb-roșii a explicat că s-a făcut o ofertă oficială în acest sens și crede că aceasta are șanse să fie acceptată în scurt timp.

Am negociat. În principiu cred că prețul a fost acceptat. Așteptăm răspunsul oficial al mall-ului. Este un mall situat în zona clasică dinamovistă”, a dezvăluit Răzvan Zăvăleanu.

După descrierea făcută de Zăvăleanu, acest magazin ar avea șanse mari să fie înființat în Veranda Mall sau Mega Mall. Ambele sunt situate în zone populate majoritar de fani ai lui Dinamo, primul în zona Obor, iar al doilea spre cartierul Pantelimon.

Cum a comentat Zăvăleanu situația sportivă și financiară a clubului din Ștefan cel Mare

"Nu știu dacă e cazul să ne bucurăm asta tare deocamdată. E un trend bun, dar e imperios necesar să se păstreze. Deocamdată tragem aer în piept, nu avem altceva de plătit decât cheltuielile curente. Totul este în regulă și sper să rămână așa și în continuare”, a mai spus Zăvăleanu. 

Dinamo a primit o amendă de 25.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină

"Evident că știu și nu ne pică deloc bine faptul că trebuie să plătim aceste amenzi. Și dacă sunt exagerate, sunt regulamentare. Nu avem ce face”, a spus administratorul judiciar al lui Dinamo despre acest subiect."


Comentarii