Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Veste care mai liniștește "apele" pana la următorul meci al dinamoviștilor

 Dinamo nu se afla pe un loc în clasament care sa-i confere continuitatea în prima liga. Dinamovistii sunt conștienți de situația în care se afla și au făcut mai multe transferuri în aceasta perioada. Mureșan anunță ca campania de transferări s-a încheiat pentru Dinamo. Roș-albii în acest campionat în primul rând trebuie sa-și joace șansa

Dinamo vs. Paris Saint-Germain este meciul săptămânii la handbal


Răducioiu dezvăluie cum încearcă s-o salveze pe Dinamo

Florin Răducioiu e convins ca Dinamo se va salva de la rușinoasa retrogradare a "câinilor". Mai mult de atât el transmite suporterilor sa aibă încredere în ei ca sigur vor reuși sa salveze Dinamo de la catastrofa din punct de vedere sportiv și care se poate răsfrânge și financiar. Raducioiu spune și cum trebuie sa joace Dinamo, "Trebuie să fim mai pragmatici și să obținem puncte," conform GSP

Se așteaptă de la jocul lui Dinamo după declarațiile lui Iuliu Mureșan și Răducioiu, ca trebuie sa jucam la rezultat și sa nu ne mai aruncam în atac cu toată echipa, la un meci pragmatic mai mult pe contraatac.

Florin Răducioiu crede ca Dinamo are nevoie de un rezultat bun pentru a se "descătușa"echipa și după va venii o serie de victorii. Team-manager roși-albilor menționează ca sta mereu de vorba cu Stoican și cu jucătorii și ca nu intra în detalii tehnice. 

Ce probleme de lot mai are Dinamo

Dinamo a rămas fără cuplul de fundași centrali pentru meciul cu CFR Cluj, iar Cristiano Figueiredo are și el probleme. După ce i-a pierdut pe Cosmin Matei, Mirko Ivanovski și Alexandru Răuță în derby-ul cu Rapid, Igor Jovanovic a suferit o ruptură musculară și va lipsi o perioadă mai lungă de timp, potrivit FANATIK. Răzvan Patriche a acuzat o accidentare și a nu a mai putut continua partida, cerând schimbare. 

Fotbalistul a simțit o înțepătură la coapsă și are șanse foarte mici să fie recuperat până la ora meciului cu CFR Cluj.

Probleme și pentru portarul Cristiano Figureido, Fotbalistul are o tăietură la picior după intervențiile din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și este și el incert pentru meciul cu CFR Cluj.

Portughezul a fost tăiat cu crampoanele de Cristi Bărbuț în prima repriză a meciului cu Sepsi. In poarta lui Dinamo ar putea apărea după o perioadă lungă de timp Mihai Eșanu. 

Alexandru Răuță și Cosmin Matei vor putea reveni cu CFR Cluj, iar Flavius Stoican speră să îi recupereze și pe Mirko Ivanovski și Antoni Ivanov, potrivit aceeași sursa menționată mai sus. 

Încă o depunctare pentru Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaș a mai pierdut 4 puncte la Comisii. În cursul zilei de miercuri, 3 martie, Comisia de Disciplină a FRF a aplicat o nouă sancțiune pentru Gaz Metan Mediaș. Din cauza restanțelor salariale


 către foștii jucători Sergiu Popovici și Alex Munteanu, respectiv Ronaldo Deaconu (2 puncte) – care nu și-a primit banii nici după alte 15 zile – , clubul a pierdut încă 4 puncte.

De îndată ce clasamentul va fi actualizat, Gazul va rămâne cu 10 puncte și va deveni oficial noua „lanternă” roșie a clasamentului, potrivit Fanatik.

Comentarii