Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Motivul pentru care Dinamo nu poate face un transfer

 
Încă o depunctare pentru Gaz Metan Mediaș

Gaz Metan Mediaș a mai pierdut 4 puncte la Comisii. În cursul zilei de miercuri, 3 martie, Comisia de Disciplină a FRF a aplicat o nouă sancțiune pentru Gaz Metan Mediaș. Din cauza restanțelor salariale către foștii jucători Sergiu Popovici și Alex Munteanu, respectiv Ronaldo Deaconu (2 puncte) – care nu și-a primit banii nici după alte 15 zile – , clubul a pierdut încă 4 puncte.

De îndată ce clasamentul va fi actualizat, Gazul va rămâne cu 10 puncte și va deveni oficial noua „lanternă” roșie a clasamentului, potrivit Fanatik.Ion Pârcălab fostul mare jucător al lui Dinamo, se teme chiar și de eventualitatea unui «baraj» de menținere în Liga 1. De patru ori campion cu Dinamo în anii '60, Ion Pârcălab trage nădejde că roș-albii vor reuși să evite, cumva, varianta disputării unui play-off  temându-se de U Cluj. 

„Dinamo e așa cum e, vai de capul nostru. O să jucăm «barajul», altă variantă eu nu văd. Poate vom scăpa și de «baraj» dacă avem puțină șansă. Dar cu U Cluj ar fi greu! Trebuie să facă niște puncte în play-out ca să iasă din acea zonă. Va fi foarte greu s-o bată pe Universitatea Cluj. Poate «ciugulim» puncte de colo, de colo și dă Dumnezeu să scăpăm de retrogradare”, a declarat Pârcălab, potrivit GSP


Transferul lui Dinamo, blocat la comisii


Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF continuă să-l țină legat pe Christian Irobiso de Gaz Metan. Atacantul are deja un acord verbal cu Dinamo.

Irobiso a bătut palma cu Dinamo, dar mai trebuie să aștepte până să devină liber de contract. CNSL a amânat încă o dată pronunțarea în litigiul pe care îl are cu Gaz Metan, acum pentru 9 martie, potrivit GSP


De ce nu a rămas Christian Irobiso liber de contract! Greşeala făcută de atacantul Gazului

Spre deosebire de majoritatea jucătorilor de la Gaz Metan care au rămas liberi, Irobiso nu a renunțat la salariile restante și a depus memoriu, care trebuia să se judece, însă a fost acordat un nou termen.

A făcut o greșeală în tot acest proces. Gaz Metan a făcut contestație pentru că jucătorul nu ar fi notificat clubul cu două săptămâni înainte de a depune memoriu pentru neplata salariilor.

CSNL a stabilit un nou termen de judecată! 

Astfel, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a stabilit un nou termen pentru judecarea acestui caz. Astfel, atacantul nigerian rămâne legat pentru moment de Gaz Metan.

Zăvăleanu: “Este un jucător interesant, dar nu putem vorbi atâta timp cât este legitimat”

“Deocamdată nu este nicio noutate în ceea ce îl priveşte pe Christian Irobiso.


 Este un jucător interesant, însă pentru moment el este legitimat la Gaz Metan şi nu putem vorbi despre alte lucruri. Dacă va deveni liber, mai vedem.” Potrivit Fanatik  


Comentarii