Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ion Crăciunescu a fost chemat la discuții de către oficialii spanioli ai lui Dinamo

 


Ion Crăciunescu a fost chemat la discuții de către oficialii spanioli ai lui Dinamo



Ion Crăciunescu (70 de ani) a fost chemat la discuții de către oficialii spanioli ai lui Dinamo, care doresc să aducă în club o voce puternică și respectată pe probleme de arbitraj.


Fostul arbitru internațional și fostul șef al CCA, Ion Crăciunescu, 70 de ani, ar putea deveni oficial dinamovist zilele viitoare! Sau un colaborator oficial al grupării "câinilor". Nu doar că roș-albii se mută de la RIN Grand Hotel în noul sediu de pe Calea Dorobanți, vizavi de "Perla", așa cum a anunțat GSP.ro luna trecută, dar ar putea angaja pe unul dintre cei bine cotați arbitrii din fotbalul românesc. 


"Centralul" care a condus finala Champions League din 1995, dintre Ajax și Milan, scor 1-0, a fost propus de către suporteri manegementului iberic, după seria de dezavantaje provocate de diverși arbitri din Liga 1.


Ion Crăciunescu e așteptat la Dinamo

Surse apropiate clubului afirmă că Ion Crăciunescu a fost invitat la o discuție, zilele viitoare, cu Alex Couto, directorul general al grupării, și cu Rufo Collado, directorul sportiv, pentru a se pune bazele unei relații de colaborare între părți. 


Din postura sa de specialist pe arbitraj și invitat la Digi Sport, vâlceanul a vorbit mereu echidistant când a venit vorba de meciurile "câinilor", ba mai mult, a sprijinit proiectul socios al celor din DDB, de aceea s-a creat o afinitate între el și fanii-acționari ai lui Dinamo. Care au militat, oficial, pentru a-l atrage pe Crăciunescu la club, după penalty-ul inventat din ultimul derby, în special.


Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în ultimele zile, ibericii au căutat un specialist în arbitraj care să reprezinte imaginea clubului, dar și să-l apere la nivel înalt în fotbalul intern, considerându-se că un autohton cu brand, cum e Crăciunescu, este varianta cea mai potrivită în această situație. 


Mie mi s-a luminat calea în ceea ce privește Dinamo. Domnule, pleacă, frate, dacă nu vrei să mai stai și ai lăsat totul pe umerii suporterilor! De ce nu se dă la o parte? Să lase echipa suporterilor

- Ion Crăciunescu, la începutul lunii iunie, înainte de vânzarea clubului



sursa: gsp.ro

Comentarii