Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ion Crăciunescu a fost chemat la discuții de către oficialii spanioli ai lui Dinamo

 


Ion Crăciunescu a fost chemat la discuții de către oficialii spanioli ai lui DinamoIon Crăciunescu (70 de ani) a fost chemat la discuții de către oficialii spanioli ai lui Dinamo, care doresc să aducă în club o voce puternică și respectată pe probleme de arbitraj.


Fostul arbitru internațional și fostul șef al CCA, Ion Crăciunescu, 70 de ani, ar putea deveni oficial dinamovist zilele viitoare! Sau un colaborator oficial al grupării "câinilor". Nu doar că roș-albii se mută de la RIN Grand Hotel în noul sediu de pe Calea Dorobanți, vizavi de "Perla", așa cum a anunțat GSP.ro luna trecută, dar ar putea angaja pe unul dintre cei bine cotați arbitrii din fotbalul românesc. 


"Centralul" care a condus finala Champions League din 1995, dintre Ajax și Milan, scor 1-0, a fost propus de către suporteri manegementului iberic, după seria de dezavantaje provocate de diverși arbitri din Liga 1.


Ion Crăciunescu e așteptat la Dinamo

Surse apropiate clubului afirmă că Ion Crăciunescu a fost invitat la o discuție, zilele viitoare, cu Alex Couto, directorul general al grupării, și cu Rufo Collado, directorul sportiv, pentru a se pune bazele unei relații de colaborare între părți. 


Din postura sa de specialist pe arbitraj și invitat la Digi Sport, vâlceanul a vorbit mereu echidistant când a venit vorba de meciurile "câinilor", ba mai mult, a sprijinit proiectul socios al celor din DDB, de aceea s-a creat o afinitate între el și fanii-acționari ai lui Dinamo. Care au militat, oficial, pentru a-l atrage pe Crăciunescu la club, după penalty-ul inventat din ultimul derby, în special.


Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat în ultimele zile, ibericii au căutat un specialist în arbitraj care să reprezinte imaginea clubului, dar și să-l apere la nivel înalt în fotbalul intern, considerându-se că un autohton cu brand, cum e Crăciunescu, este varianta cea mai potrivită în această situație. 


Mie mi s-a luminat calea în ceea ce privește Dinamo. Domnule, pleacă, frate, dacă nu vrei să mai stai și ai lăsat totul pe umerii suporterilor! De ce nu se dă la o parte? Să lase echipa suporterilor

- Ion Crăciunescu, la începutul lunii iunie, înainte de vânzarea clubuluisursa: gsp.ro

Comentarii