Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cosmin Moți: "Să nu se întâmple ca la Rapid”

 


Cosmin Moți: "Să nu se întâmple ca la Rapid”Cosmin Moți (35 de ani), fundaș central la Ludogorets, a vorbit despre o posibilă revenire la Dinamo, acolo unde a fost legitimat între 2005 și 2012.


Dinamo s-a aflat în căutare de fundaș central în ultimele zile ale perioadei de transferuri, Cosmin Contra dorind întăriri în acea zonă a terenului. Moți ar fi putut reprezenta o varianta pentru „câini”, însă stoperul spune că nu se gândește la o revenire în „Ștefan cel Mare”, dorința sa fiind aceea ce a-și încheia cariera la Ludogorets. 


„E foarte greu. Nu vreau să mă întorc la Dinamo să joc doar cu numele. Nu vreau să îmi bat joc de tot ce am făcut bun pentru mine, în cariera mea până acum, pentru un an în care cu siguranță nu voi mai fi același jucător care am fost acum 3 sau 4 ani. Cu siguranță îmi voi încheia cariera aici (n.red. la Ludogorets), când o să vrea bunul Dumnezeu...”


217 meciuri

a strâns Moți la Dinamo, pentru care a marcat 8 goluri. La Ludogorets a evoluat în 284 de partide, reușind să înscrie de 34 de ori


3 trofee

a cucerit Moți alături de Dinamo: campionatul în 2006/2007, cupa în 2011/2012 și supercupa în 2005/2006. La Ludogorets are 10 trofee (7 campionate, o cupă și 3 supercupe)


Ce îl îngrijorează pe Cosmin Moți cu privire la noul Dinamo

Dinamo, sub conducerea spaniolilor care au preluat clubul de la Ionuț Negoiță, a avut parte de o campanie de achiziții impresionantă. Alb-roșii au adus fotbaliști cu salarii mari, mult peste nivelul Ligii 1, iar Cosmin Moți se teme ca fosta lui echipă să nu aibă soarta pe care a avut-o Rapid, club care a intrat în faliment. 


„S-a pornit pe un drum precum cel de la CFR Cluj de acum 10 ani, cu jucători străini. Sunt jucători buni câțiva, despre care mi-am putut face o părere după un meci sau două, câte am văzut eu. Singura problemă a lui Cosmin e să reușească să închege echipa, pentru că au venit mulți jucători noi. 


Sperăm să continue pe linia asta, să nu se întâmple cum s-a întâmplat la Rapid ultima dată când au fost străini, cu Peseiro și salariile de sute de mii de euro, iar într-un an și jumătate a intrat echipa în faliment. Mi-a dat încredere sosirea lui Contra, cred că dacă nu era convins că e un proiect serios, nu venea. Nu venea să se facă de râs”, a spus acesta la GSP Live.sursa: gsp.ro

sursa foto: digisport.ro


Comentarii