Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


”O văd pe Dinamo favorită”

 


Vasile Miriuță, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre ”reconstrucția” începută de Cosmin Contra și de acționariatul spaniol la fosta sa echipă.


Miriuță crede că Dinamo va reuși, după 3 ani, să prindă play-off-ul.


Vasile Miriuță: ”S-au adus niște jucători buni pentru campionatul României”

„E prea devreme să vorbim despre acest lucru. Ei trebuie să câștige niște jocuri. La Dinamo s-au adus niște jucători cu experiență, buni pentru campionatul României. Ei vor să ajungă în play-off și cred că vor ajunge. După vom vedea ce vor să facă acești investitori. Dacă investesc atâția bani înseamnă că își doresc ceva”, a spus Vasile Miriuță, la Digi Sport Matinal.


Miriuță a vorbit și despre derby-ul cu FCSB, programat sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1: ”În derby nu există favorite. Țin minte pe pielea mea. Am condus cu 2-0 și după am primit gol în minutul 90+3 și am pierdut play-off-ul. O văd pe Dinamo favorită, FCSB a avut și acele probleme. Dinamo are avantaj”, a mai spus Miriuță.FCSB - Dinamo e sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Marele derby va fi urmărit în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.


Audit financiar la Dinamo

Pablo Cortacero, acționarul majoritar, a transmis că în această săptămână va fi efectuat un audit financiar intern, în urma căruia se așteaptă să identifice noi datorii, necomunicate de vechea conducere.


„Nu știu ce s-a întâmplat până acum, de ce au dat înapoi ceilalți potențiali investitori. Noi știm doar că ne-am asumat datoriile existente, de asta facem auditul, pentru a vedea exact care sunt datoriile și dacă există altele care nu ne-au fost aduse la cunoștință.


Suntem conștienți că pot apărea alte datorii, dar ni le vom asuma”, a transmis Pablo Cortacero.


sursa: digisport.ro

Comentarii