Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






”O văd pe Dinamo favorită”

 


Vasile Miriuță, fostul antrenor al lui Dinamo, a vorbit despre ”reconstrucția” începută de Cosmin Contra și de acționariatul spaniol la fosta sa echipă.


Miriuță crede că Dinamo va reuși, după 3 ani, să prindă play-off-ul.


Vasile Miriuță: ”S-au adus niște jucători buni pentru campionatul României”

„E prea devreme să vorbim despre acest lucru. Ei trebuie să câștige niște jocuri. La Dinamo s-au adus niște jucători cu experiență, buni pentru campionatul României. Ei vor să ajungă în play-off și cred că vor ajunge. După vom vedea ce vor să facă acești investitori. Dacă investesc atâția bani înseamnă că își doresc ceva”, a spus Vasile Miriuță, la Digi Sport Matinal.


Miriuță a vorbit și despre derby-ul cu FCSB, programat sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1: ”În derby nu există favorite. Țin minte pe pielea mea. Am condus cu 2-0 și după am primit gol în minutul 90+3 și am pierdut play-off-ul. O văd pe Dinamo favorită, FCSB a avut și acele probleme. Dinamo are avantaj”, a mai spus Miriuță.



FCSB - Dinamo e sâmbătă, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Marele derby va fi urmărit în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.


Audit financiar la Dinamo

Pablo Cortacero, acționarul majoritar, a transmis că în această săptămână va fi efectuat un audit financiar intern, în urma căruia se așteaptă să identifice noi datorii, necomunicate de vechea conducere.


„Nu știu ce s-a întâmplat până acum, de ce au dat înapoi ceilalți potențiali investitori. Noi știm doar că ne-am asumat datoriile existente, de asta facem auditul, pentru a vedea exact care sunt datoriile și dacă există altele care nu ne-au fost aduse la cunoștință.


Suntem conștienți că pot apărea alte datorii, dar ni le vom asuma”, a transmis Pablo Cortacero.


sursa: digisport.ro

Comentarii