Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Claudiu Niculescu: „Dinamo e favorită în derby”

 




Claudiu Niculescu, 44 de ani, antrenorul lui CS Mioveni și ex-fotbalist de legendă al lui Dinamo, a vorbit despre duelul de sâmbătă dintre Dinamo și FCSB.



“Va fi un meci încins, cum a fost întotdeauna, este un meci special. La cum arată lucrurile acum, cred că Dinamo este favorită, pentru că FCSB-ul traversează această perioada grea, cu acele cazuri de COVID-19. 


Nu mai contează forma, orgoliile și ambițiile sunt altele, cred că va fi un meci frumos, cu multe goluri. Dar chiar dacă Dinamo pare la prima vedere favorită, meciul va fi unul încins și se poate întâmpla orice într-un astfel de derby”, a declarat Claudiu Niculescu pentru realitateasportiva.net.


“Ar fi fost frumos ca acest derby să se dispute cu tribunele pline, ar fi fost cu siguranță spectacol în tribune, dar din păcate acest lucru nu se poate în acest moment”

Claudiu Niculescu


sursa: gsp.ro

Comentarii