Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Claudiu Niculescu: „Dinamo e favorită în derby”

 
Claudiu Niculescu, 44 de ani, antrenorul lui CS Mioveni și ex-fotbalist de legendă al lui Dinamo, a vorbit despre duelul de sâmbătă dintre Dinamo și FCSB.“Va fi un meci încins, cum a fost întotdeauna, este un meci special. La cum arată lucrurile acum, cred că Dinamo este favorită, pentru că FCSB-ul traversează această perioada grea, cu acele cazuri de COVID-19. 


Nu mai contează forma, orgoliile și ambițiile sunt altele, cred că va fi un meci frumos, cu multe goluri. Dar chiar dacă Dinamo pare la prima vedere favorită, meciul va fi unul încins și se poate întâmpla orice într-un astfel de derby”, a declarat Claudiu Niculescu pentru realitateasportiva.net.


“Ar fi fost frumos ca acest derby să se dispute cu tribunele pline, ar fi fost cu siguranță spectacol în tribune, dar din păcate acest lucru nu se poate în acest moment”

Claudiu Niculescu


sursa: gsp.ro

Comentarii