Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Care sunt echipele pe care le-a refuzat Aleix Garcia din La Liga

 


Care sunt echipele pe care le-a refuzat Aleix Garcia  din La Liga


Fostul jucător al lui Manchester City, Aleix Garcia, a semnat cu Dinamo din postură de jucător liber - este o achiziție de lux având în vedere CV-ul său, dar și ce alte cluburi l-au dorit pe mijlocașul spaniol. 


Aleix Garcia a refuzat chiar trei oferte din La Liga! Presa spaniolă a dezvăluit că Granada, Osasuna și Valladolid au încercat în zadar să-l convingă pe Aleix Garcia să se întoarcă în camionatul în care l-a lansat. 


Aleix Garcia s-a remarcat ca un puști de mare viitor la Villarreal de unde a fost cumpărat de Manchester City pentru 4 milioane de euro atunci când avea doar 18 ani.


Aleix Garcia este lovitura reușită de Dinamo pe finalul perioadei de mercato. Mijlocașul a fost adus de la Manchester City, fără sumă de transfer.


Fotbalistul spaniol de 23 de ani a semnat, potrivit Doardinamo.ro, un contrat valabil un sezon cu echipa antrenată de Cosmin Contra, dar în angajament sunt stipulate clauza conform cărora perioadă în care Garcia va juca în ”Ștefan cel Mare” poate fi prelungită.


Aleix Garcia, contract pe un an cu Dinamo

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a transmis că transferul lui Aleix Garcia a fost posibil datorită relației pe care Rufo Collado, noul director sportiv din ”Ștefan cel Mare”, o are cu agentul Pere Guardiola, fratele managerului de la Manchester City.


”Vreau să mulțumesc directorului sportiv pentru munca extraordinară depusă pentru a aduce la echipa noastră un jucător dorit în această perioadă de mari cluburi europene. Avem o relație bună cu Pere Guardiola, fratele lui Pep Guardiola.


El are o agenție de jucători, iar Rufo Collado este foarte apropiat de el. Am avut multe discuții, o relație normală, bună. Rufo a lucrat cu ei, trebuia să găsească și să formeze jucători”, a declarat Pablo Cortacero, potrivit sursei citate anterior.


Aleix Garcia, noul mijlocaș al lui Dinamo, era legitimat din 2015 la Manchester City. În ultimii ani, spaniolul a fost împrumutat la Girona și Mouscron, dar a bifat și nouă meciuri pentru prima echipă a lui City.


sursa: digisport.ro

Foto: Getty Images

Comentarii