Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Care sunt echipele pe care le-a refuzat Aleix Garcia din La Liga

 


Care sunt echipele pe care le-a refuzat Aleix Garcia  din La Liga


Fostul jucător al lui Manchester City, Aleix Garcia, a semnat cu Dinamo din postură de jucător liber - este o achiziție de lux având în vedere CV-ul său, dar și ce alte cluburi l-au dorit pe mijlocașul spaniol. 


Aleix Garcia a refuzat chiar trei oferte din La Liga! Presa spaniolă a dezvăluit că Granada, Osasuna și Valladolid au încercat în zadar să-l convingă pe Aleix Garcia să se întoarcă în camionatul în care l-a lansat. 


Aleix Garcia s-a remarcat ca un puști de mare viitor la Villarreal de unde a fost cumpărat de Manchester City pentru 4 milioane de euro atunci când avea doar 18 ani.


Aleix Garcia este lovitura reușită de Dinamo pe finalul perioadei de mercato. Mijlocașul a fost adus de la Manchester City, fără sumă de transfer.


Fotbalistul spaniol de 23 de ani a semnat, potrivit Doardinamo.ro, un contrat valabil un sezon cu echipa antrenată de Cosmin Contra, dar în angajament sunt stipulate clauza conform cărora perioadă în care Garcia va juca în ”Ștefan cel Mare” poate fi prelungită.


Aleix Garcia, contract pe un an cu Dinamo

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, a transmis că transferul lui Aleix Garcia a fost posibil datorită relației pe care Rufo Collado, noul director sportiv din ”Ștefan cel Mare”, o are cu agentul Pere Guardiola, fratele managerului de la Manchester City.


”Vreau să mulțumesc directorului sportiv pentru munca extraordinară depusă pentru a aduce la echipa noastră un jucător dorit în această perioadă de mari cluburi europene. Avem o relație bună cu Pere Guardiola, fratele lui Pep Guardiola.


El are o agenție de jucători, iar Rufo Collado este foarte apropiat de el. Am avut multe discuții, o relație normală, bună. Rufo a lucrat cu ei, trebuia să găsească și să formeze jucători”, a declarat Pablo Cortacero, potrivit sursei citate anterior.


Aleix Garcia, noul mijlocaș al lui Dinamo, era legitimat din 2015 la Manchester City. În ultimii ani, spaniolul a fost împrumutat la Girona și Mouscron, dar a bifat și nouă meciuri pentru prima echipă a lui City.


sursa: digisport.ro

Foto: Getty Images

Comentarii