Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, ofertă-bombă pentru atacantul dorit cu orice preţ de Cosmin Contra!


Dinamo, ofertă-bombă pentru atacantul dorit cu orice preţ de Cosmin Contra! Campania de transferuri la Dinamo rămâne deschisă, iar "câinii" au oferit 700.000 de euro pentru a-l aduce pe atacantul croat de 29 de ani de la NK Olimpija Ljubljana, Ante Vukusic. Vârful cu selecţie în naţională a dat răspunsul.Dinamo i-a transferat pe Adam Nemec, Janusz Gol, Vlad Achim, Borja Valle, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene Hinojo, Juan Camara şi Tomas Mejias, iar transferurile nu se vor opri.  

Dinamo, ofertă de 700.000 de euro pentru Ante Vukusic, atacantul dorit "cu orice preţ" de Cosmin Contra

"Îmi doresc să intrăm în play-off şi să terminăm în primele 4. Vor mai veni jucători până pe 6 octombrie, vom face o echipă puternică”, a afirmat Pablo Cortacero, în urmă cu câteva zile. 


În ultima perioadă, Dinamo a încercat să-şi întărească postul de atacant, acolo unde Cosmin Contra îi are doar pe Adam Nemec şi Robert Moldoveanu, care nu au convins până în acest punct al sezonului. 


Pentru a-şi îndeplini obiectivele, Dinamo a fost dispusă să facă primul transfer pe bani în "era spaniolilor". Numele dorit de Pablo Cortacero şi de Cosmin Contra a fost Ante Vukusic. Deşi oferta a fost pe placul lui NK Olimpija Ljubljana, fotbalistul s-a împotrivit şi nu a dorit să se transfere în România: 

"În România, perioada transferurilor e deschisă până pe 5 octombrie şi Dinamo va încerca să aducă un nou atacant. Antrenorul Cosmin Contra a vrut să-l aducă pe Ante Vukusic de la Ljubljana cu orice preţ. Dinamo a trimis o ofertă de 700.000 de euro, conform Ekipa SN.


Pentru clubul sloven a fost o ofertă acceptabilă, dar atacantul croat a repetat ce a făcut şi în trecut. Acesta nu e interesat de un transfer în România! I-a spus 'nu' Stelei (n.r. - FCSB-ului) în ianuarie, iar acum a refuzat plecarea la Dinamo de cel puţin două ori", a scris Ekipa.svet24.si.


Ante Vukusic a fost dorit şi de FCSB

Ante Vukusic a avut o a doua oprtunitate de a ajunge în Liga 1. La începutul acestui an, Gigi Becali a avut de ales între atacantul croat şi Adi Petre. Conform informaţiile presei din Slovenia, Ante Vukusic a fost cel care a refuzat să ajungă în România, deşi au existat informaţii că finanţatorul FCSB a fost cel care l-a preferat pe atacantul român. 


Dinamo nu a dorit să-l transfere pe Ante Vukusic în ciuda faptului că acesta nu-şi doreşte să mai rămână la actuala echipă din Slovenia. 


De-a lungul carierei, vârful pe care Dinamo a încercat să-l transfere a jucat la: Hajduk Split, Pescara, Lausanne-Sport, Beveren, Furth, Tosno, Olimpia Grudziadz, Krsko şi NK Olimpija Ljubljana. Vukusic e cotat la 800.000 de euro, conform Transfermarkt.de, iar cele mai bune cifre le are în tricoul lui Hajduk: 99 de meciuri şi 42 de goluri. sursa: telekomsport.ro

sursa foto: goal.com

Comentarii