Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL | Paul Anton a semnat cu Dinamo!

 






Dinamo a reuşit să confirme, vineri seară, repatrierea mijlocaşului defensiv Paul Anton.



Anunţul a fost făcut de către trupa din Ştefan cel Mare prin intermediul reţelelor de socializare.


Internaţionalul român Paul Anton, în vârstă de 29 de ani, a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane. 


Redăm integral anunţul oficial făcut de Dinamo Bucureşti:


”Bine ai revenit la Dinamo Bucureşti, Paul Anton!


Bucureşti, 2 octombrie 2020. Director sportiv al FC Dinamo Bucureşti, Rufo Collado anunţă prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, transferul internaţionalului român Paul Anton la clubul din Ştefan cel Mare.


Ultima oară la Krylya Sovetov (Rusia), Paul Anton a mai jucat în două perioade la Dinamo Bucureşti (septembrie 2015-iulie 2016 şi iulie 2017-decembrie 2017) şi a adunat 54 de meciuri şi 8 goluri în tricoul alb-roşu: 43/8 în Liga 1, 5 în Cupa României, 4 în Cupa Ligii şi 2 în Europa League, în dubla întâlnire cu Athletic Bilbao, din urmă cu trei ani.


Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul Cosmin Contra.


7 este numărul echipelor la care a evoluat Paul Anton în carieră: Delta Tulcea, Gloria Bistriţa, Pandurii Tg. Jiu şi Dinamo Bucureşti (România), Getafe (Spania), Anzhi şi Krylya Sovetov (Rusia).


17 meciuri în campionat şi unul în Cupa Rusiei a jucat Paul Anton pentru Krylya Sovetov, sezonul trecut, marcând două goluri.


Din ianuarie 2018 până în această vară, Paul Anton a adunat 53 de partide şi 7 goluri în prima ligă a campionatului din Rusia pentru Anzhi şi Krylya Sovetov.



 

12 selecţii are Paul Anton pentru echipa naţională a României şi 6 meciuri pentru reprezentiva sub 21 de ani a "tricolorilor".


29 de ani a împlinit Paul Anton pe 10 mai.”, se arată pe pagina de Facebook a clubului Dinamo Bucureşti.


 sursa: telekomsport.ro


Comentarii