Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ultimele informații despre VAR în Liga 1

 

Ultimele informații despre VAR în Liga 1


Liga 1 e încă departe de a implementa arbitrajul video, deși au trecut mai bine de 3 ani de când IFAB a dat undă verde acestui sistem, iar România are, în această zonă a Europei, cele mai mari drepturi TV. În lipsa VAR, meciurile continuă să fie distruse de arbitri, ultimul pe listă fiind derby-ul FCSB - Dinamo, cu 4 erori grave.


Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ștefan a comentat situația din acest moment și a dat detalii de culise despre posibilitatea implementării VAR în fotbalul românesc.


"Am discutat cu domnul Orlando Nicoară, reprezentantul societății care deține drepturile pentru Liga 1. El și-a asumat obligația de a implementa sistemul VAR în Liga 1. Am înțeles că este în proces de achiziționare a echipamentului. Chiar ieri domnul Nicoară și-a reînnoit angajamentul de a susține aducerea tehnologiei VAR și a promis că face tot ce ține de el pentru a urgenta implementarea sistemului", a dezvăluit Justin Ștefan.


Acesta a continuat: "Urmează faza de pregătire a arbitrilor și sperăm să avem sistemul funcțional cât mai repede. Chiar dacă nu gestionăm noi activitatea de arbitraj, această sarcină revenind FRF, trebuie să vedem unde sunt problemele și să le rezolvam de îndată. Nu putem avea discuții la fiecare etapă!".


"Din păcate am asistat la multe greșeli de arbitraj în acest început de sezon. Nu cred că vorbim de rea-credință, probabil că și perioada de pauză generată de pandemie și-a pus amprenta asupra pregătirii arbitrilor. Sistemul VAR este absolut necesar. Totodată Federația trebuie sa vadă ce se întâmplă cu arbitrii și să corecteze ce se poate corecta"

Justin Ștefan, secretar general LPF


sursa: gsp.ro

Comentarii