Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






OFICIAL | Aleix Garcia, ex-Manchester City, a semnat cu formația alb-roșie

 

OFICIAL |  Aleix Garcia, ex-Manchester City, a semnat cu formația alb-roșie


Aleix Garcia, 23 de ani, a semnat cu Dinamo, fiind cel mai important transfer realizat de formația alb-roșie în această vară. 


UPDATE 23:30 Pablo Cortacero, încântat de ultimul transfer al lui Dinamo

Pablo Cortacero a reacționat imediat după oficializarea transferului mijlocașului Aleix Garcia: „Vreau să le mulțumesc celor din conducerea clubului pentru treaba grozavă pe care au făcut-o aducând la echipa noastră un jucător dorit de marile cluburi europene. Forza Dinamo!”.


UPDATE 23:09 » Aleix Garcia a semnat cu Dinamo

După mai multe runde de negocieri, Dinamo a anunțat că a ajuns la un acord cu Aleix Garcia.


OFICIAL. Aleix Garcia Serrano, de la Manchester City la Dinamo București


Manchester City și Dinamo București au ajuns la un acord în această seară pentru transferul definitiv al mijlocașului spaniol Aleix Garcia Serrano (23 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare.


Transferat de la Villarreal CF la Manchester City în vara anului 2015, Aleix Garcia Serrano a evoluat în carieră pentru Manchester City U23, Manchester City și apoi, sub formă de împrumut, pentru Girona (Spania) și Mouscron (Belgia).


Bine ai venit la Dinamo București, Aleix Garcia Serrano!


Aleix Garcia Serrano a fost împrumutat la Girona în perioada 1 august 2017-30 iunie 2019 și a adunat 51 de meciuri și 3 goluri în La Liga, în două sezoane competiționale. Noul mijlocaș este originar din zonă, fiind născut pe 28 iunie 1997, la Ulldecona, în Catalonia.

- Comunicat Dinamo

23 de meciuri

și 5 goluri a adunat Aleix Garcia Serrano, sezonul trecut, pentru Mouscron în prima ligă a campionatului din Belgia. A mai jucat două meciuri în Cupa Belgiei.


9 partide

a jucat Aleix Garcia Serrano pentru Manchester City, dintre care 4 în Premier League, 3 în Cupa Angliei și 2 în Cupa Ligii. A marcat un gol pentru "cetățenii" lui Pep Guardiola în Cupa Ligii, într-o victorie cu Swansea, scor 2-1 pe 21 septembrie 2016.


14 meciuri

are Aleix Garcia Serrano la loturile naționale de juniori ale Spaniei: două la Spania U16, 9/1 la Spania U17, 2/2 la Spania U18 și unul la Spania U21.


UPDATE ora 17:45


Dinamo ar fi ajuns la un acord cu Aleix Garcia, fostul jucător al lui Manchester City. Mijlocașul spaniol în vârstă de 23 de ani este așteptat la București, pentru a pune la punct ultimele detalii. 



sursa: gsp.ro

Comentarii