Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Incă un transfer la Dinamo!

 

Incă un transfer la Dinamo!


Dinamo bifează încă un transfer, după ce a ajuns la un acord cu atacantul francez Magaye Gueye (30 de ani).


După ce au bătut palma cu Paul Anton, dinamoviștii se întăresc și în ofensivă. „Câinii ” bifează al 11-lea transfer din acest și au adus un atacant care se va lupta cu Adam Nemec pentru un post de titular.


Născut în Franța, Magaye Gueye are și cetățenie senegaleză și are trei selecții pentru Senegal U23. Gueye poate juca și ca extremă și se antrenează de mai multe zile cu Dinamo, convingându-l pe antrenorul Cosmin Contra să-l păstreze.


Magaye Gueye are meciuri în Premier League

De-a lungul carierei, Gueye a jucat la Strasbourg, Everton, Mllwall, Adanaspor, Osmanlispor și Qarabag. Este liber de contract din iulie 2020, când i-a expirat contractul cu formația din Azerbaijan.


24 de meciuri

și un gol are Gueye în Premier League


39 de partide

a jucat la Everton


1 gol

a marcat în 5 meciuri în Europa Laegue și un gol în preliminariile Champions Leaguesursa foto: gsports.live

sursa: gsp.ro

Comentarii