Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu a terminat transferurile!

 


Dinamo nu a terminat transferurile!



Dinamo a făcut probabil cea mai impresionantă campanie de transferuri din ultimii ani, iar oficialii din Ştefan cel Mare nu par să se mai oprească.



Tomas Mejias, Andrei Radu, Juan Camara, Paul Anton, Borja Valle, Adam Nemec, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene, Janusz Gol, Vlad AChim, Abdouaye Ba, Aleix Garcia şi foarte probabil Magaye Gueye sunt transferurile anunţate deja de gruparea din Ştefan cel Mare. O campanie de achiziţii impresionantă, care pe final a adus adevăratele lovituri.


Fundaşul senegalez Abdoulaye Ba şi mijlocaşul crescut de Manchester City, Aleix Garcia, sunt marile lovituri ale campaniei de transferuri a lui Cosmin Contra. Asta pe lângă revenirea lui Paul Anton şi transferul lui Borja Valle, jucător care deja a lăsat o impresie excelentă în România.


Şi Dinamo s-ar putea să nu se oprească aici. Presa spaniolă a scris în ultimele ore că un alt spaniol poate ajunge la Dinamo. Rămas liber de contract după despărţirea de Almeria, Jose Romera poate fi transferat ca jucător liber de Dinamo.


Spaniolul crescut de Levante a mai jucat timp de două sezoane pentru Dinamo Bucureşti între 2016 şi 2018 şi ar putea reveni pentru a dubla poziţia pe care joacă acum Alexander Gonzalez. La Voz de Almeria scrie că jucătorul a fost pus pe liber de gruparea iberică şi că acum îşi caută echipa. Una dintre variante, conform presei spaniole, ar fi chiar Dinamo Bucureşti, dar decizia îi va aparţine cel mai probabil lui Cosmin Contra. Fostul selecţioner este cel care conduce proiectul din postura de manager general şi toate transferurile trec prin viziunea şi experienţa sa.


Jose Romera a mai jucat în cariera sa pentru Levante B, Onda, Gandia, Dukla Praga, Jablonec, Dinamo şi Almeria. El a bifat 57 de meciuri în Ştefan cel Mare şi a marcat un singur gol.


Dinu a analizat transferurile lui Dinamo! Alexander Gonzalez, titularul postului de fundaş dreapta, printre remarcaţi

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, i-a analizat pe strainii aduşi de spanioli şi de Cosmin Contra pentru realizarea obiectivului în acest sezon: calificarea în play-off-ul Ligii 1.


Janusz Gol şi Adam Nemec sunt singurii care l-au dezamăgit pe Cornel Dinu, în timp ce în privinţa portarului titular, Osorio Mejias, nu s-a putut pronunţa. În urma analizei lui Cornel Dinu, cel mai bine a ieşit Alexander Gonzales, care e considerat unul "dintre cei mai buni fundaşi dreapta pe care Dinamo i-a avut în ultimii 20 de ani"



 

Tomas Mejias: Nu mă pot pronunţa. Mejias... Are un nume salvator biblic. Nu vreau să intru în discuţii profunde.


Gonzales: Îmi face o impresie foarte bună. Poate fi pus în categoria unora dintre cei mai buni fundaşi dreapta pe care Dinamo i-a avut în ultimii 20 de ani.


Isma Lopez: E bun, în primii cinci fundaşi din Liga 1, dar cu mici scăpări.


Janusz Gol: Vine de pe ruta Bălănescu, Iorga, Antonio. E de forţă, dar nu la ce are nevoie Dinamo. E inferior şi sunt eforturi prea mari făcute pentru el, dar nu mi se pare o achiziţie care ridică nivelul de joc. Gol, ca şi Răuţă...


Camara: E de bună factură. Mi se pare un inter, ca Valle, în 4-3-3, dar contează mult şi ce benzi ai. Sorescu... I-aş vedea pe Camara şi pe Valle interi.


Valle: Îmi place. Sunt jucători buni, dar mai au nevoie de adaptare în folosul jocului echipei.


Nemec: Nu ştiu... Sunt poate subiectiv. E un jucător care poate da randament, dacă e menţinut în centrul careului. E mai mult de finalizare, pe un joc bine făcut, cu combinaţii în benzi care să-i aducă mingea la finalizarea. Sunt adeptul jucătorilor rapizi, tehnici pe postul de atac. Nemec e la 35 de ani, dar sunt adeptul jucătorilor rapizi. E cap de pod, de finalizare. 



sursa: telekomsport.ro


Comentarii