Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo nu a terminat transferurile!

 


Dinamo nu a terminat transferurile!Dinamo a făcut probabil cea mai impresionantă campanie de transferuri din ultimii ani, iar oficialii din Ştefan cel Mare nu par să se mai oprească.Tomas Mejias, Andrei Radu, Juan Camara, Paul Anton, Borja Valle, Adam Nemec, Isma Lopez, Alexander Gonzalez, Rene, Janusz Gol, Vlad AChim, Abdouaye Ba, Aleix Garcia şi foarte probabil Magaye Gueye sunt transferurile anunţate deja de gruparea din Ştefan cel Mare. O campanie de achiziţii impresionantă, care pe final a adus adevăratele lovituri.


Fundaşul senegalez Abdoulaye Ba şi mijlocaşul crescut de Manchester City, Aleix Garcia, sunt marile lovituri ale campaniei de transferuri a lui Cosmin Contra. Asta pe lângă revenirea lui Paul Anton şi transferul lui Borja Valle, jucător care deja a lăsat o impresie excelentă în România.


Şi Dinamo s-ar putea să nu se oprească aici. Presa spaniolă a scris în ultimele ore că un alt spaniol poate ajunge la Dinamo. Rămas liber de contract după despărţirea de Almeria, Jose Romera poate fi transferat ca jucător liber de Dinamo.


Spaniolul crescut de Levante a mai jucat timp de două sezoane pentru Dinamo Bucureşti între 2016 şi 2018 şi ar putea reveni pentru a dubla poziţia pe care joacă acum Alexander Gonzalez. La Voz de Almeria scrie că jucătorul a fost pus pe liber de gruparea iberică şi că acum îşi caută echipa. Una dintre variante, conform presei spaniole, ar fi chiar Dinamo Bucureşti, dar decizia îi va aparţine cel mai probabil lui Cosmin Contra. Fostul selecţioner este cel care conduce proiectul din postura de manager general şi toate transferurile trec prin viziunea şi experienţa sa.


Jose Romera a mai jucat în cariera sa pentru Levante B, Onda, Gandia, Dukla Praga, Jablonec, Dinamo şi Almeria. El a bifat 57 de meciuri în Ştefan cel Mare şi a marcat un singur gol.


Dinu a analizat transferurile lui Dinamo! Alexander Gonzalez, titularul postului de fundaş dreapta, printre remarcaţi

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, i-a analizat pe strainii aduşi de spanioli şi de Cosmin Contra pentru realizarea obiectivului în acest sezon: calificarea în play-off-ul Ligii 1.


Janusz Gol şi Adam Nemec sunt singurii care l-au dezamăgit pe Cornel Dinu, în timp ce în privinţa portarului titular, Osorio Mejias, nu s-a putut pronunţa. În urma analizei lui Cornel Dinu, cel mai bine a ieşit Alexander Gonzales, care e considerat unul "dintre cei mai buni fundaşi dreapta pe care Dinamo i-a avut în ultimii 20 de ani" 

Tomas Mejias: Nu mă pot pronunţa. Mejias... Are un nume salvator biblic. Nu vreau să intru în discuţii profunde.


Gonzales: Îmi face o impresie foarte bună. Poate fi pus în categoria unora dintre cei mai buni fundaşi dreapta pe care Dinamo i-a avut în ultimii 20 de ani.


Isma Lopez: E bun, în primii cinci fundaşi din Liga 1, dar cu mici scăpări.


Janusz Gol: Vine de pe ruta Bălănescu, Iorga, Antonio. E de forţă, dar nu la ce are nevoie Dinamo. E inferior şi sunt eforturi prea mari făcute pentru el, dar nu mi se pare o achiziţie care ridică nivelul de joc. Gol, ca şi Răuţă...


Camara: E de bună factură. Mi se pare un inter, ca Valle, în 4-3-3, dar contează mult şi ce benzi ai. Sorescu... I-aş vedea pe Camara şi pe Valle interi.


Valle: Îmi place. Sunt jucători buni, dar mai au nevoie de adaptare în folosul jocului echipei.


Nemec: Nu ştiu... Sunt poate subiectiv. E un jucător care poate da randament, dacă e menţinut în centrul careului. E mai mult de finalizare, pe un joc bine făcut, cu combinaţii în benzi care să-i aducă mingea la finalizarea. Sunt adeptul jucătorilor rapizi, tehnici pe postul de atac. Nemec e la 35 de ani, dar sunt adeptul jucătorilor rapizi. E cap de pod, de finalizare. sursa: telekomsport.ro


Comentarii