Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Diego Fabbrini nu vrea să plece de la Dinamo

 

DINAMO // Vești proaste pentru „câini”: accidentarea lui Diego ...

Diego Fabbrini a avut o perioadă tare grea la Dinamo. A fost unul dintre jucătorii care a stat în spital după valul de infectări cu noul coronavirus. Mijocalul italian și-a revenit acum complet. A venit la reunire și este gata de muncă. Spune că nu are de gând să plece, deși a avut ofertă să evolueze pentru FC Botoșani în Europa League.Diego Fabbrini a fost „omul surpriză” de la reunirea lui Dinamo. Italianul a fost internat și se spunea că își dorește să se transfere. Mijlocașul este complet refăcut și este gata să se apuce de treabă. A adus cu el și câinele, un pitbull tare prietenos, care a devenit cam nervos când a văzut că stăpânul lui deschide geamul, de la mașină, ca să stea de vorbă cu jurnaliștii.


Italianul a dezvăluit că nu vrea să plece, deși cei de la FC Botoșani l-au ademenit cu un contract bun și cu prezența în cupele europene.


„Da, mai am încă doi ani de contract. Nimeni nu a vorbit cu mine. Eu mai am doi ani de contract, sunt fericit… familia mea se simte bine aici, în Bucureşti, deci vom rămâne”, a declarat Fabbrini, la reunirea lotului.


Diego Fabbrini spera ca Dinamo să primească întăriri și nu mai vrea ca în viitorul campionat echipa să se mai bată la retrogradare.


„Dinamo a rămas în prima ligă pentru că aşa era corect, din punctul meu de vedere. Am avut probleme mari cu epidemia COVID-19 şi cinci meciuri mai puţin.Dacă am fi jucat cele cinci meciuri şi le-am fi câştigat, am fi avut 15 puncte în plus, puteam să terminăm şi în fruntea play-out-ului.


Suntem deocamdată în presezon, e prea devreme să ne gândim la play-off sau la play-out. Întâi trebuie să ne regăsim forma şi apoi vom vedea.”, a adăugat Fabbrini.


sursa foto: gsp.ro

sursa: prosport.ro


Comentarii