Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






COMUNICAT DDB | Vă asigurăm că singurul nostru interes este BINELE LUI DINAMO

 


COMUNICAT DDB |  Vă asigurăm că singurul nostru interes este BINELE LUI DINAMO





Câteva precizări cu privire la vizita spaniolilor la București:


1. Confirmăm faptul că spaniolii care duc tratative pentru preluarea clubului se află astăzi la București.


2. Reprezentanții suporterilor nu au fost invitați la discuții în această ocazie, la fel cum nu au fost invitați nici cu ocazia vizitei precedente.


3. Din partea noastră li s-a transmis în repetate rânduri, pe toate căile, începând de acum două luni, pe toate căile că ne dorim să îi cunoaștem și să avem un dialog.


4. Între ProgramDDB și FC Dinamo 1948 a fost semnat un memorandum prin care clubul își asumă obligația de a nu negocia cu terți, fără ca boardul DDB să fie informat.

Nu am activat clauzele acestui memorandum, pentru a nu bloca discuțiile cu alți investitori, care pot fi o soluție benefică pentru Dinamo.


Dar dorim să fie respectat acest memorandum înainte de a se lua decizii importante pentru viitorul clubului.


5. După cum ați văzut, încercăm să vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă important în viață Clubului Dinamo.

Întrucât nu am avut ocazia să îi cunoaștem, nu vă putem spune prea multe despre ei.


6. Am ținut să facem aceste precizări, pentru ca, în cazul unui eșec al negocierilor dintre Ionuț Negoiță și grupul spaniol, să nu se acrediteze ideea că suporterii au avut vreun amestec.


7. Vă reamintim că poziția afirmată în mod public de către noi este de deschidere față de orice investitor serios, care ne va prezenta un proiect prin care se urmărește performanța.


8. Considerăm că în perioada aceasta, cel mai important capital al lui Dinamo sunt suporterii.

De aceea, credem că trebuie să se țină cont de ei, indiferent dacă sunt acționari sau nu, dar cu atât mai mult cu cât aceștia dețin o parte importantă din club, iar Dinamo încă există datorită lor.


9. Am fi bucuroși să se materializeze această tranzacție, doar în măsura în care aceste persoane își vor arăta în mod cât se poate de transparent bunele intenții și capacitatea de a investi în FC Dinamo 1948.


Vă mulțimim tuturor pentru încredere și vă asigurăm că singurul nostru interes este BINELE LUI DINAMO.


Proiectul Socios continuă, indiferent de deznodământul acestor negocieri.

Înscrie-te și tu aici: www.programddb.ro

Costul cotizației este de 48€/an cu posibilitatea de a plăti în 6 rate, adică 8€ (40 lei) la fiecare două luni.



sursa: Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Comentarii