Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


COMUNICAT DDB | Vă asigurăm că singurul nostru interes este BINELE LUI DINAMO

 


COMUNICAT DDB |  Vă asigurăm că singurul nostru interes este BINELE LUI DINAMO

Câteva precizări cu privire la vizita spaniolilor la București:


1. Confirmăm faptul că spaniolii care duc tratative pentru preluarea clubului se află astăzi la București.


2. Reprezentanții suporterilor nu au fost invitați la discuții în această ocazie, la fel cum nu au fost invitați nici cu ocazia vizitei precedente.


3. Din partea noastră li s-a transmis în repetate rânduri, pe toate căile, începând de acum două luni, pe toate căile că ne dorim să îi cunoaștem și să avem un dialog.


4. Între ProgramDDB și FC Dinamo 1948 a fost semnat un memorandum prin care clubul își asumă obligația de a nu negocia cu terți, fără ca boardul DDB să fie informat.

Nu am activat clauzele acestui memorandum, pentru a nu bloca discuțiile cu alți investitori, care pot fi o soluție benefică pentru Dinamo.


Dar dorim să fie respectat acest memorandum înainte de a se lua decizii importante pentru viitorul clubului.


5. După cum ați văzut, încercăm să vă ținem la curent cu tot ce se întâmplă important în viață Clubului Dinamo.

Întrucât nu am avut ocazia să îi cunoaștem, nu vă putem spune prea multe despre ei.


6. Am ținut să facem aceste precizări, pentru ca, în cazul unui eșec al negocierilor dintre Ionuț Negoiță și grupul spaniol, să nu se acrediteze ideea că suporterii au avut vreun amestec.


7. Vă reamintim că poziția afirmată în mod public de către noi este de deschidere față de orice investitor serios, care ne va prezenta un proiect prin care se urmărește performanța.


8. Considerăm că în perioada aceasta, cel mai important capital al lui Dinamo sunt suporterii.

De aceea, credem că trebuie să se țină cont de ei, indiferent dacă sunt acționari sau nu, dar cu atât mai mult cu cât aceștia dețin o parte importantă din club, iar Dinamo încă există datorită lor.


9. Am fi bucuroși să se materializeze această tranzacție, doar în măsura în care aceste persoane își vor arăta în mod cât se poate de transparent bunele intenții și capacitatea de a investi în FC Dinamo 1948.


Vă mulțimim tuturor pentru încredere și vă asigurăm că singurul nostru interes este BINELE LUI DINAMO.


Proiectul Socios continuă, indiferent de deznodământul acestor negocieri.

Înscrie-te și tu aici: www.programddb.ro

Costul cotizației este de 48€/an cu posibilitatea de a plăti în 6 rate, adică 8€ (40 lei) la fiecare două luni.sursa: Peluza Catalin Hildan-Dinamo

Comentarii