Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Gigi Mulțescu vrea cel puțin șase jucători. Dacă se poate, români


Gigi Mulțescu vrea cel puțin șase jucători. Dacă se poate, români
Chiar dacă nu a semnat încă prelungirea cu Dinamo, Mulțescu a gândit strategia de transferuri.


”Situația mea contractuală e rezolvată, dar cuvântul ține loc de contract. Suntem oameni serioși. Ne preocupă transferurile, analizăm situația la noi în lot, pe posturi. Am intrat în contact cu mulți jucători, cu impresari, e prioritate să ne facem lotul. Avem zece zile până la începerea campionatului, e un privilegiu”, a spus antrenorul, la Digi Sport Special.


Gigi Mulțescu vrea cel puțin șase jucători. Dacă se poate, români

Gigi Mulțescu vrea cel puțin șase noi fotbaliști la echipă, iar ideal ar fi ca aceștia să fie români.


”Vreau jucători care au valoare, ideal ar fi să fie români, la noi s-a văzut că mulți au urcat la prima echipă, acum cerințele sunt altele. Vrem să facem performanță. Punctual, mai am nevoie de șase jucători. Nu sunt puțini.


Avem 20 de jucători, dar cei pe care ne putem baza sunt mai puțini. Azi nu a fost Sorescu, lui Puljic i-am mai dat o zi liberă. Mai avem trei jucători care sunt de bază și nu îi avem. Într-un fel sau altul, sunt semnați, s-a discutat cu ei”, a dezvăluit tehnicianul lui Dinamo.


sursa: digisport.ro 

surra foto: looksport.ro


Comentarii