Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


„Câinii” vor să-l aducă înapoi pe unul dintre favoriții fanilor

 


„Câinii” vor să-l aducă înapoi pe unul dintre favoriții fanilor

Ex-căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, foarte iubit de către fani, și-a încheiat ieri acordul cu rușii de la Samara. Suporterii l-ar vrea înapoi, să clădească noua echipă în jurul lui. Dacă nu, trag speranțe măcar că-l vor convinge pe Filip Mrzljak să continue încă un an!

Dinamo a rămas fără jumătate de echipă săptămâna trecută, iar de astăzi va începe să negocieze contractele cu fotbaliștii care vor să continue în Ștefan cel Mare. 


"Câinii" vor avea nevoie, numeric, de jucători care să completeze lotul care se va baza pe foarte mulți tineri din academia proprie. Dar doresc și un jucător cu personalitate la mijlocul terenului, un lider.


Paul Anton, dorit la Dinamo

Membru în programul DDB, mijlocașul Paul Anton este dorit înapoi în Ștefan cel Mare! Fostul căpitan al roș-albilor, acum în vârstă de 29 de ani, tocmai s-a despărțit ieri de Krîlia Sovetov Samara.


Suporterii l-ar dori înapoi pe ardelean, mai ales că internaționalul român nu și-a ascuns niciodată simpatiile de "câine roșu". Doar că Paul studiază diverse oportunități de a continua în străinătate și, cu toată afecțiunea lui pentru Dinamo, echipa din Ștefan cel Mare rămâne ultima variantă pe listă.Fanii-acționari trag de Mrzljak 

Board-ul administrativ al bucureștenilor va dialoga cu Filip Mrzljak pentru extinderea contractului pe încă un sezon. În primul rând, ar trebui ca mijlocașul croat să renunțe la o bună parte din salariu, adică să-l scadă sub 10.000 de euro pe lună. Fotbalistul de 27 de ani câștigă, momentan, 13.000 de euro pe lună, fiind unul dintre cel mai bine remunerați oameni aflați sub comanda lui Gigi Mulțescu. 


Contractul său cu Dinamo a expirat în acest moment, însă clubul are opțiunea de a-i prelungi angajamentul. Vor fi negocieri!


2 goluri

și un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


25 de partide

a bifat Mrzljak la Dinamo în ediția încheiată recent, punctând de două ori.sursa: gsp.ro


Comentarii