Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






„Câinii” vor să-l aducă înapoi pe unul dintre favoriții fanilor

 


„Câinii” vor să-l aducă înapoi pe unul dintre favoriții fanilor





Ex-căpitanul lui Dinamo, Paul Anton, foarte iubit de către fani, și-a încheiat ieri acordul cu rușii de la Samara. Suporterii l-ar vrea înapoi, să clădească noua echipă în jurul lui. Dacă nu, trag speranțe măcar că-l vor convinge pe Filip Mrzljak să continue încă un an!





Dinamo a rămas fără jumătate de echipă săptămâna trecută, iar de astăzi va începe să negocieze contractele cu fotbaliștii care vor să continue în Ștefan cel Mare. 


"Câinii" vor avea nevoie, numeric, de jucători care să completeze lotul care se va baza pe foarte mulți tineri din academia proprie. Dar doresc și un jucător cu personalitate la mijlocul terenului, un lider.


Paul Anton, dorit la Dinamo

Membru în programul DDB, mijlocașul Paul Anton este dorit înapoi în Ștefan cel Mare! Fostul căpitan al roș-albilor, acum în vârstă de 29 de ani, tocmai s-a despărțit ieri de Krîlia Sovetov Samara.


Suporterii l-ar dori înapoi pe ardelean, mai ales că internaționalul român nu și-a ascuns niciodată simpatiile de "câine roșu". Doar că Paul studiază diverse oportunități de a continua în străinătate și, cu toată afecțiunea lui pentru Dinamo, echipa din Ștefan cel Mare rămâne ultima variantă pe listă.



Fanii-acționari trag de Mrzljak 

Board-ul administrativ al bucureștenilor va dialoga cu Filip Mrzljak pentru extinderea contractului pe încă un sezon. În primul rând, ar trebui ca mijlocașul croat să renunțe la o bună parte din salariu, adică să-l scadă sub 10.000 de euro pe lună. Fotbalistul de 27 de ani câștigă, momentan, 13.000 de euro pe lună, fiind unul dintre cel mai bine remunerați oameni aflați sub comanda lui Gigi Mulțescu. 


Contractul său cu Dinamo a expirat în acest moment, însă clubul are opțiunea de a-i prelungi angajamentul. Vor fi negocieri!


2 goluri

și un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


25 de partide

a bifat Mrzljak la Dinamo în ediția încheiată recent, punctând de două ori.



sursa: gsp.ro


Comentarii