Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Paul Anton i-a dat răspunsul lui Dinamo

 

Paul Anton i-a dat răspunsul lui Dinamo


Internaționalul în vârstă de 29 ar vrea totuși să continue în străinătate. „Să mă întorc la Dinamo este visul fanilor, dar și al meu. Am câteva oferte pe care le cântăresc, nu știu care e situația clubului acum. În viitor, mă voi întoarce! 


Având în vedere situația mondială, plus pandemia, n-aș mai vrea să stau departe de familie, e foarte greu fără ai mei, așa că va trebui să analizez atent orice oportunitate”, a mărturisit fostul căpitan al roș-albilor pentru Gazeta Sporturilor.


Paul Anton, dorit la Dinamo

Membru în programul DDB, mijlocașul Paul Anton este dorit înapoi în „Ștefan cel Mare”! Fostul căpitan al roș-albilor, acum în vârstă de 29 de ani, tocmai s-a despărțit de Krîlia Sovetov Samara.


Suporterii l-ar dori înapoi pe ardelean, mai ales că internaționalul român nu și-a ascuns niciodată simpatiile de "câine roșu". Doar că Paul studiază diverse oportunități de a continua în străinătate și, cu toată afecțiunea lui pentru Dinamo, echipa din Ștefan cel Mare rămâne ultima variantă pe listă.


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


2 goluri

și un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov


sursa: gsp.ro

Comentarii