Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Paul Anton i-a dat răspunsul lui Dinamo

 

Paul Anton i-a dat răspunsul lui Dinamo


Internaționalul în vârstă de 29 ar vrea totuși să continue în străinătate. „Să mă întorc la Dinamo este visul fanilor, dar și al meu. Am câteva oferte pe care le cântăresc, nu știu care e situația clubului acum. În viitor, mă voi întoarce! 


Având în vedere situația mondială, plus pandemia, n-aș mai vrea să stau departe de familie, e foarte greu fără ai mei, așa că va trebui să analizez atent orice oportunitate”, a mărturisit fostul căpitan al roș-albilor pentru Gazeta Sporturilor.


Paul Anton, dorit la Dinamo

Membru în programul DDB, mijlocașul Paul Anton este dorit înapoi în „Ștefan cel Mare”! Fostul căpitan al roș-albilor, acum în vârstă de 29 de ani, tocmai s-a despărțit de Krîlia Sovetov Samara.


Suporterii l-ar dori înapoi pe ardelean, mai ales că internaționalul român nu și-a ascuns niciodată simpatiile de "câine roșu". Doar că Paul studiază diverse oportunități de a continua în străinătate și, cu toată afecțiunea lui pentru Dinamo, echipa din Ștefan cel Mare rămâne ultima variantă pe listă.


54 de meciuri

a strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri


2 goluri

și un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov


sursa: gsp.ro

Comentarii