Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Informații de ultimă oră din „Ștefan cel Mare”: „Gigi Mulțescu rămâne în club, Ionel Dănciulescu pleacă!”


Informații de ultimă oră din „Ștefan cel Mare”: „Gigi Mulțescu rămâne în club, Ionel Dănciulescu pleacă!”



 Dorin Șerdean, omul care i-a reprezentat pe investitorii spanioli în negocierile cu Ionuț Negoiță, a vorbit în exclusivitate în cadrul emisiunii ProSport Live despre planurile noului acționariat din „Ștefan cel Mare”.

Investitorii spanioli i-au propus lui Dorin Șerdean funcția de președinte al clubului Dinamo, însă încă nu dorește să discute despre acest aspect. A confirmat însă informația furnizată de către ProSport, potrivit căreia Ionel Dănciulescu pleacă de la Dinamo.



Dorin Șerdean: „Mulțescu rămâne, Dănciulescu pleacă”

Deși Cosmin Contra a spus în direct la ProSport Live că nu a primit nicio ofertă din partea spaniolilor, Dorin Șerdean susține că fostul selecționer al României este cap de listă, alături de alți trei antrenori spanioli.


„Deocamdată haideți să nu vorbim despre funcții, deocamdată sunt simplu Dorin Șerdean. Am reușit să facem această tranzacție extraordinară pentru fotbalul românesc și pentru asta mă bucur foarte mult. Acum, nu prea contează posturile. Voi rămâne în proiect. Am ofertă din partea spanililor de a fi președintele clubului.


Trebuie să pregătim echipa pentru sezonul care bate la ușă. O să numim în foarte scurt timp antrenorul primei echipe. Domnul Mulțescu va rămâne în club, pentru că a demonstrat că este un profesionist desăvârșit. Nu este clar, director tehnic, echipa a doua, sunt discuții. Vorbim despre reînființarea echipei a doua, apoi de dezvoltarea academiei, iar legendele clubului vor fi în acest proiect. Vom avea nevoie de imaginea și expertiza acestor legende.


Avem o listă cu patru antrenori, Cosmin Contra este pe locul I, alături de alți trei antrenori spanioli. Organigrama va fi modificată. Aducem specialiști în acest club și vom decide împreună.


Sediul clubului Dinamo se va muta, iar actuala conducere dorește ca birourile să fie în „Ștefan cel Mare”, aproape de stadion.


„Noul sediu al clubului vrem să îl aducem cât mai repede în «Ștefan cel Mare». Dinamo se identifică cu tot ce înseamnă parcul din «Ștefan cel Mare». Este ceea ce dorește investitorul și ne dorim toți dinamoviștii și eu cel mai mult. Sunt suporter al acestei echipe din frageda mea copilărie, am prins vremurile bune ale acestui club și sufletul meu e în «Ștefan cel Mare». Va dura. Se discută și despre construcția unui nou stadion. Oricum, o să ne mutăm de la RIN, am vorbit ieri aceste aspecte”, a anunțat Dorin Șerdean.


Suporterii lui Dinamo își vor primi banii înapoi

Dorin Șerdean a ținut să lămurească faptul că investitorii vor purta discuții cu suporterii lui Dinamo și vor ține cont de acestea. Mai mult decât atât, aceștia își vor primi înapoi banii cu care au împrumutat clubul din „Ștefan cel Mare”.


„Investitorul dorește să discute cu suporterii în cel mai scurt timp. Din păcate, sunt lucruri greșit înțelese. Faptul că nu s-a putut discuta direct cu suporterii în înseamnă că nu s-a dorit. Se dorește în primul rând restituirea împrumuturilor. Suporterii au făcut o treabă extraordinară. Numai noi, Dinamo, puteam să facem așa ceva”, a spus Dorin Șerdean, la ProSport Live.


sursa: prosport.ro

Comentarii