Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


SPERANŢE PENTRU VIITORUL LUI DINAMO. CINE ESTE NOUL ANTRENOR AL CENTRULUI DE COPII ŞI JUNIORI

 


SPERANŢE PENTRU VIITORUL LUI DINAMO. CINE ESTE NOUL ANTRENOR AL CENTRULUI DE COPII ŞI JUNIORI


Emil Ursu (56 de ani) este noul responsabil de tinerii fotbalişti ai lui Dinamo, conform ProSport. Acesta îl înlocuieşte pe Gabi Răduţă, care a plecat de la echipă cu scandal, din cauza unor conflicte pe care le-a avut cu conducerea.


„Da, e adevărat. Am preluat deja această funcţie. Obiectivele rămân aceleaşi care au fost mereu la Dinamo: promovarea jucătorilor la echipa mare şi să ne batem la campionat la toate grupele de vârstă.


Acum, noi ne punem speranţele în jucători, dar cei care sunt la prima echipă trebuie să îi promoveze, ei sunt cei care decid. Eu am lucrat atâta timp la Dinamo, am fost nouă ani la echipa a doua, în Liga 2, dar erau alte condiţii şi alţi jucători pe vremea aia. Vreau să relansăm centrul, să implementăm un program precum cel care era înainte, pentru a creşte jucători de mare valoare”, a spus Emil Ursu, pentru ProSport.


Ursu a mai deţinut această funcţie şi a descoperit nume sonore ale fotbalului românesc, precum: Ciprian Marica, Nicolae Mitea, Adrian Ropotan, Radu Ştefan sau Cristi Pulhac.sursa: looksport.ro

Comentarii

  1. Felicitari Emile!Astept de latine sa promovezi copii care sa insemne ceva pentru Dinamo si fotbalul romanesc.Mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu