Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






SPERANŢE PENTRU VIITORUL LUI DINAMO. CINE ESTE NOUL ANTRENOR AL CENTRULUI DE COPII ŞI JUNIORI

 


SPERANŢE PENTRU VIITORUL LUI DINAMO. CINE ESTE NOUL ANTRENOR AL CENTRULUI DE COPII ŞI JUNIORI


Emil Ursu (56 de ani) este noul responsabil de tinerii fotbalişti ai lui Dinamo, conform ProSport. Acesta îl înlocuieşte pe Gabi Răduţă, care a plecat de la echipă cu scandal, din cauza unor conflicte pe care le-a avut cu conducerea.


„Da, e adevărat. Am preluat deja această funcţie. Obiectivele rămân aceleaşi care au fost mereu la Dinamo: promovarea jucătorilor la echipa mare şi să ne batem la campionat la toate grupele de vârstă.


Acum, noi ne punem speranţele în jucători, dar cei care sunt la prima echipă trebuie să îi promoveze, ei sunt cei care decid. Eu am lucrat atâta timp la Dinamo, am fost nouă ani la echipa a doua, în Liga 2, dar erau alte condiţii şi alţi jucători pe vremea aia. Vreau să relansăm centrul, să implementăm un program precum cel care era înainte, pentru a creşte jucători de mare valoare”, a spus Emil Ursu, pentru ProSport.


Ursu a mai deţinut această funcţie şi a descoperit nume sonore ale fotbalului românesc, precum: Ciprian Marica, Nicolae Mitea, Adrian Ropotan, Radu Ştefan sau Cristi Pulhac.



sursa: looksport.ro

Comentarii

  1. Felicitari Emile!Astept de latine sa promovezi copii care sa insemne ceva pentru Dinamo si fotbalul romanesc.Mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu